SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenli Sürüş Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesinde kurulu olan ve şehiriçi toplu taşımacılık yapan MOTAŞ şirketi ile bir süre önce otobüs filosuna katılan otobüsleri üreten TEMSA şirketinin yetkilileri, şoförlere "Ekonomik ve Güvenli Araç Kullanımı" semineri verdiler.

Belediye otobüslerinin karıştığı kazalarla ilgili şikayetler artarken, eğitim amaçlı seminer düzenlenmesi olumlu karşılanırken, belediyeden konuya ilişkin şu bilgi verildi:

"Malatya Belediyesi MOTAŞ otobüs şoförlerine yönelik “Ekonomik ve Güvenli Araç Kullanımı” konulu eğitim semineri verildi.

9 Şubat Çarşamba günü Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine MOTAŞ Şirketi Genel Müdürü Hasan Alıcı, Temsa Global Eğitim ve Teknik Yayın Yöneticisi Hakan Dehşet Perdeci ile Satış sonrası hizmetler bölge sorumlusu İbrahim Bolat ve belediye otobüs şoförleri katıldı.

MOTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Alıcı yaptığı konuşmada eğitimin önemine değinerek, “2011 yılı içerisinde düzenlediğimiz eğitim seminerlerinden ikincisini bugün gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz ocak ayı içerisinde Stres Yönetimi konulu bir seminer düzenlemiştik. Bugün ise ‘Ekonomik ve Güvenli Araç Kullanımı’ konusunda seminer düzenledik. Eğitim seminerlerindeki amacımız vatandaşlarımızın bize iletmiş oldukları şikayetler ile bizlerin görmüş olduğu eksiklikleri gidermektir. Eğitimin önemine inandığımızdan dolayı eğitim seminerlerimiz devam edecektir. İnşallah faydalı ve yararlı olacak diye düşünüyorum” dedi.

MOTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Alıcı’nın konuşmasından sonra Temsa Global Eğitim ve Teknik Yayın Yöneticisi Hakan Dehşet Perdeci tarafından, MOTAŞ şoförlerine “Ekonomik ve Güvenli Araç kullanımı” hakkında teknik bilgiler verildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız