SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güvenlik Güçlerimize Teşekkür Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2017-06-29 18:18:00
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz, hep milletle yürüdük, birileri gibi terör örgütleriyle yollarda yürümedik. Biz, Pütürgeli kardeşlerimizle yollarda yürüdük, Malatyalı kardeşlerimizle yollarda yürüdük, millet için yürüdük, Türkiye için yürüdük” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ramazan Bayramı'nın 3. gününde güvenlik güçleri ile bayramlaştı. Bakan Tüfenkci bu kapsamda ilk olarak Malatya merkeze bağlı Battalgazi İlçesi Beydağı Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek, polislerle bayramlaştı.

Bakan Tüfenkci daha sonra Malatya İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Bakan Tüfenkci, güvenlik güçleri ile bayramlaşan Bakan Tüfenkci, Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Alay Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz'dan brifing aldı.

“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bir süre polislerle sohbet eden Bakan Tüfenkci, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada emniyet güçlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Bakan Tüfenkci, "Malatya'nın huzuru için gece gündüz demeden çalışan ve gayret gösteren emniyet müdürümüzden polisimize, polisimizden bekçimize kısacası tüm görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Hem terör hem de asayiş ve trafik noktasında vermiş oldukları mücadeleyi takdirle izliyoruz. Bizler bugün bayramlarımızı huzur içerisinde yapıyorsak bu arkadaşlarımızın fedakâr çalışmaları sonucudur. Allah’a hamdolsun 15 Temmuz’dan sonra özellikle jandarma ve emniyetimiz, bütün güvenlik güçlerimiz uyum içerisinde eş güdümlü olarak operasyon yapabiliyorlar. Bütün yönleri ile terörün üzerine gidebiliyorlar ve bunun neticesini de biz sahada görüyoruz. Yurdun her köşesinde başarılı operasyonlara imza atan tüm askerimize polisimize teşekkür ediyoruz. Bütün polis teşkilatımızın bayramını tebrik ediyoruz” dedi.

“TÜRKİYE HER ALANDA ÜÇ KAT BÜYÜDÜ”

Bakan Tüfenkci daha sonra Pütürge İlçesi'nde Pütürge Çevre Köyleri Derneği tarafından düzenlenen 15'inci Geleneksel Futbol Turnuvası'nın finaline katılarak, final maçının başlama vuruşunu yaptı.

Final maçı öncesi konuşan Bakan Tüfenkci, “Sizlerin desteğiyle Malatya, Pütürge büyüyor, gelişiyor, değişiyor, dönüşüyor tıpkı Türkiye’nin büyüdüğü gibi. Hainler Türkiye’yi bölmeye çalışsa da, parçalamaya çalışsa da, ekonomik anlamda çökertmeye çalışsa da milletiyle yürüyen bir Cumhurbaşkanı, bu ülkeyi birlik içerisinde inşallah uluslararası arenada rekabet edebilir, sözü dinlenebilir bir Türkiye oluşturma adına gece gündüz demeden koşturuyor, çalışıyor. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin 2002’den buyana her alanda üç kat büyüdüğünü kaydederek, şunları söyledi:

“Ulaşımdan sağlığa, eğitimden göletlere ormana suya kadar Türkiye’yi her alanda büyüttük, büyütmeye devam ediyoruz. Biz iktidara gelmeden önce, AK Parti iktidara gelmeden önce milli gelir 3 bin Dolarlarda iken bugün Allah’a hamdolsun 11 bin Dolarlara çıkarttık. Bu yeterli mi, yeterli değil. Sizler 16 Nisan’da vermiş olduğunuz oylarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçtik ve inşallah 2019’da yapılacak seçimlerle beraber Türkiye 20-22 bin dolarları Allah’ın izniyle yakalayacak. Türkiye’nin bu potansiyeli var, sizlerin bu gücü var. İşadamlarımıza, sizlere güveniyoruz.

“BİZ MİLLETLE YOL YÜRÜDÜK, TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YOLLARDA YÜRÜMEDİK”

‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ülküsünün etrafında birleştiklerini ifade eden Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz, hep milletle yürüdük, birileri gibi terör örgütleriyle yollarda yürümedik. Biz, Pütürgeli kardeşlerimizle yollarda yürüdük, Malatyalı kardeşlerimizle yollarda yürüdük, millet için yürüdük, Türkiye için yürüdük. Hiçbir zaman terör örgütlerinin yanında olmadık, terör örgütlerine de kendimizi alkışlatmadık. Pütürgeli hemşerilerimizi utandıracak hiçbir şeyi yapmadık, yaptırmayız da inşallah. Çünkü Pütürgeli hemşerilerim bu topraklara ne PKK’yı ne DEAŞ’ı sokmadı, Allah’ın izniyle de bundan sonrada sokmayacak. Onun için ‘tek bayrak’ diyoruz. Onun için ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyoruz ve bu ülkünün etrafında birleştik, birleşmeye de devam ediyoruz.”

Millete rağmen hiç kimsenin iktidar olamayacağını dile getiren Bakan Tüfenkci, “Bizim için millet önemlidir. Millet olmazsa, devlet olmaz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman bize ifade ettiği gibi ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın.’ Bütün bu bakanlıklar, bütün bu hizmetler sizler için, millet için Onun için 16 Nisan’daki referandumu millet için yaptık. Allah’ın izniyle de bundan sonra hiç kimse millete rağmen iktidar olmayacak. Bütün çırpınışları da esasında vesayetçi sistem bittiği için. İnşallah 2019’da da yine sizlerin desteğiyle bu sistemi hayata geçirdiğimizde Türkiye’nin önü açık, milletimizin önü açık. Bakınız etrafımıza Katar’a bakın, Suriye’ye bakın, Irak’a bakın bütün Müslüman coğrafyaya bakın onların umudu da sizlersiniz, Türkiye Cumhuriyeti, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah’ın izniyle biz güçlü Türkiye’yi oluşturacağız. Hem ekonomik anlamda hem de birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak biz bölgesinde lider Türkiye’yi Allah’ın izniyle oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Bakan, turnuva nedeniyle düzenlenen konser için Pütürge'de bulunan Mahmut Tuncer ile de sohbet etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Sayın Bakan Fetö ile kolkola yürüdüklerini millet unutmadı.Terör örgütü ile her koşulda masaya oturduklarını,onlar için Habur'da özel mahkemeler kurulduğunu,Oslo'da karşılıklı görüşme,Dolmabahçe mutabakatı ve Terör örgütü lideri ile İmralı'ya heyetler gönderildiğini unutması mümkün değildir.Tüm bunlara rağmen CHP'nin adalet yürüyüşünü terör örgütü ile eş tutmak tamamen bir çelişkidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (6 yıl önce)
    Bakan bir zamanlar birlikte yürüdükleri FETÖ örgütünü unutmuş görünüyor, beraber yürüdüler beraber yürüttüler aynı yağmurda ıslandılar . Sonra mı ?, sonrasında ortalığa darbecileri peydahlayıp saldılar. Terör örgütleri ile yürümek ile CHP yi suçlayarak kendilerini aklayamazlar. FETÖ ile de PKK ilede itiraf ettikleri gibi birlikte yürüdüler. Bu vatan ve bu millet bunları biliyor ve unutmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işin siyasi kanadı gerekli yaptırımlara maruz kalmadıkça bu millet asla affetmeyecek
    0
    0
    Yanıtla