SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenlik Zirvesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:46:15
Güvenlik Zirvesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sona erdi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik zirvesi, saat 01.35’te sona erdi. Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen toplantı 2 saat 50 dakika sürdü. Toplantıya Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Tuğrul Türkeş, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet Bakanı Kenan İpek, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Jandarma Kurmay Başkanı Korgeneral İbrahim Yaşar, AK Parti İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve ilgili bürokratlar katıldı. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sonrası yazılı basın açıklaması yayımlandı. Açıklamada, bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımların değerlendirildiği, NATO Konseyi’nde yapılan görüşmeler ve sonrasında Türkiye ile dayanışma ifade eden açıklamanın memnuniyetle karşılandığı bildirildi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sonrası, Başbakanlık Basın Merkezi’nden yayımlanan yazılı basın açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Başbakanımızın başkanlığında Çankaya Köşkü’nde güvenlik toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Suriye’de yaşanmakta olan gelişmeler, Türkiye Suriye sınır bölgesindeki hava ihlalleri de dahil olmak üzere detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımlar değerlendirilmiştir.

NATO Konseyi’nde bugün yapılan görüşmeler ve sonrasında Türkiye ile dayanışma ifade eden açıklama memnuniyetle karşılanmıştır. Toplantıda Suriye ve Irak topraklarından ülkemize yönelen terör tehdidi ile yurt içinde sürdürülmekte olan terörle mücadele operasyonlarında gelinen son durum ayrıntılı bir şekilde görüşülmüştür. Vatandaşımızın güvenliğini sağlamak ve terör tehdidini bertaraf etmek için operasyonlar kararlılıkla devam ettirilecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız