SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenlikçi Dövüldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:08
Güvenlikçi Dövüldü
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Özel Güvenlik Görevlisi S.K’nin şiddete maruz kaldığı iddia edildi. Turgut Özal Tıp Merkezi’nde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Bu defa şiddete maruz kalan bir özel güvenlik görevlisi oldu.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Mehmet Aslan, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Alınan tüm önlem ve cezai yaptırımlara rağmen gün geçmiyor ki sağlık çalışanlarına şiddet olmasın. Tıp Merkezimizde 30 Kasım Pazar günü saat 13:30 civarı 1. Kat servis girişlerinde görevi başında bulunan Özel Güvenlik Görevlisi (S. K), Reanimasyon yoğun bakımda tedavi altında olan bir hastanın yakınları tarafından darp edilmiş ve sözlü küfre maruz kalmıştır. Saldırganlar ziyaret saati olmamasına ve söz konusu yoğun bakımlara ziyaretlerin hasta sağlığı açısından yasak olmasına rağmen Yoğun Bakım ünitesine girmek istemişler ve güvenlik personelinin uyarılarına sözlü tartışma ile karşılık vermişlerdir. Daha sonra tartışmış olduğu Güvenlik Görevlisini konuşma bahanesiyle yanına çağıran saldırgan şahıs bir anda fiili olarak saldırıda bulunmuştur. Saldırıda güvenlik görevlimiz (S. K) yüz bölgesinden ciddi yaralanma ile acil servise götürülmüş ve yapılan ilk muayenesinde; burun ve elmacık kemiğinde kırıklar, başında bıçak kesiği ve gözünde ciddi morarmalar olduğu tanılarıyla tedavi altına alınmıştır. Saldırı olay yerindeki diğer güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile durdurulmuş ve Beyaz Kod uygulanmıştır. Saldırgan kaçarken diğer güvenlik görevlilerine de bıçak göstererek, sözlü küfürle tehditlerde bulunmuştur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız