SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenlikçileri Bir Saydılar ki!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:49:34
Güvenlikçileri Bir Saydılar ki!..
A- A+ PAYLAŞ

 İl Spor Güvenlik Kurulu, sporda şiddet yasanının uygulanmasına ilişkin yönetmenlik gereği İnönü Stadyumu için  oluşturulan kurul tarafından hazırlanın ‘Spor Alanı Güvenlik Planı’ görüşüldü. Görüşmede plan kurul tarafından onaylandı.   Bu plana göre güvenlik stadyumun teknik cihazları (kameralar ve sayıları ) seyirci  boşaltma güzergahları, buluşma noktaları, yangın söndürme gereçleri, acil durum araçlarının  güzergahları, kurumların görev ve sorumluluklarını  ve personel eğitimini içeren konu başlıklı güvenlik planı  onaylandı. 

 Bu güvenlik planına göre karşılaşmalar bu güvenlik planı çerçevesinde hareket edilecek.  Özel Güvenlik Sayısı    İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında Mart ayında Malatya’da oynanacak olan Spor Toto 2. Lig’de Yeni Malatya spor- Kızılcahamam ile Yeni Malatya Spor- Altay karşılaşmalarının önemi nedeniyle özel güvenlik görevlisi sayısının 100 kişi olması kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca Amatör karşılaşmalar içinde güvenlik önlemleri konusu görüşüldü. 

Bu arada, Yeni Malatya Spor’un Balıkesirspor ile İnönü Stadyumunda oynadığı karşılaşmada stadda olması gereken 75 kişilik özel güvenlik personeli sayısının yapılan tespitte  12-13 kişi eksik olduğu  öğrenildi. 

Karşılaşmada özel güvenlik görevlisi sayısının  karşılaşma için belirlenen 75 kişi olmadığına ilişkin olarak  resmi güvenlik birimlerinin tespitte bulunduğu belirtilirken bu konu İl Spor Güvenlik Kurulu’nda gündeme geldi ve tartışıldı.

 75 kişi olması gereken özel güvenlik görevlisi sayısının yetersizliği nedeniyle ilgililer hakkında işlem yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız