SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güvenlikçiyi Kim Vurdu?!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:02
Güvenlikçiyi Kim Vurdu?!
A- A+ PAYLAŞ

Gece evine gitmekte olan ve özel güvenlik görevlisi uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Olay, Çarşamba günü gece saat 23.30 sularında Başharık Mahallesi İstanbul Evleri yanındaki kanal üzerinde bulunan köprünün üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; özel güvenlik görevlisi olduğu belirtilen Kadir Durmaz (34), yaya olarak evine giderken, av tüfeği ile tek el ateş açılması sonucunda yaralandı. Saçmaların isabeti ile yaralanan Kadir Durmaz, o esnada geçmekte olan bir otomobili durdurarak kendisini hastaneye götürmesini istedi ve bu araçla Malatya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı şahısın vermiş olduğu ilk ifadesinde; kimse ile bir husumetinin olmadığını ve kendisine saldırıda bulunan kişi ya da kişileri görmediğini söylediği öğrenildi.

Görgü tanığı olmayan olay yerinde ve yakın bölgesinde uzun süre inceleme yapan polis ekipleri, av tüfeğinin boş kartuşuna ulaşamadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız