SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Başlangıç İçin Taraftarı Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-09-29 19:49:19
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Konyaspor maçında taraftarlarından destek beklediklerini söyleyerek, “Süper Lig’de yeni teknik heyetimizle, yeni stadımızda güzel bir başlangıç için bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Takımdaki son durumuyla ilgili İHA’ya değerlendirmelerde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, taraftarı da Süper Lig'in 7. haftasında 1 Ekim Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Atiker Konyaspor maçına davet etti.

Takımın yeni teknik sorumlusu Erol Bulut’un başarılı olacağına inandığını söyleyerek sözlerine başlayan Ravcı, “Yeni teknik direktörümüz Erol Bulut ve camiamız için bu yeni süreç hayırlı olsun. Erol hoca genç, heyecanlı ve idealist bir teknik adam. Ben hocamızın Yeni Malatyaspor’da başarılı olacağına inanıyorum. Tabii bizler de hocamıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret ediyoruz. İnşallah Konya maçı bizim için yeni ve başarılı bir sürecin ilk adımı olur. Rakibimiz bu ligin kaliteli takımlarından. Biz de hazırlıklarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur” ifadelerini kullandı.

“Güzel bir başlangıç için bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz”

Ravcı, 1 Ekim Pazar günü oynayacakları Konyaspor maçına taraftarları davet ederek, “Süper Lig’de yeni teknik heyetimizle, yeni stadımızda güzel bir başlangıç için bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Taraftarımız geçen haftaki galibiyetten sonra takıma olan inancını daha da arttırdı. Ben yeni stadımızdaki ikinci müsabaka olma özelliğini de taşıyan Atiker Konyaspor müsabakasında taraftarımızın da desteğiyle iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • yorgun (6 yıl önce)
    EVET ARTIK ŞU BİLER FİYATLARINIDA MAZERET ETMEYELİM Fiyatlar gayet uygun .yorumcu kardeşimin de dedği gibi ıstanbul takımlarını izlemek için kafelere kahvelere ödersin ama canlı kendi takımını izlemek için 2 -3 tl nin hesabını yaparsın yazık yuhh diyorum yakışmıyor MALATYA ya
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    İrfan Hoca 1,5 yıl Malatya yı çalıştırdı 3-0 lık galibiyeti kaç adet bana söylermisin? Osmanlı kötü takım değil ve birçok oyuncusunu korudu yani bu maçı İrfan Hoca kazanmadı kazanan takımdı.Kasımpaşaya gelince bizim elimizden zor kurtuldu takım uyum içerisinde olsaydı o maç 5-2 malatyanın olurdu.ben bugün Kayseriyi tebrik ediyorum birçok futbolcusunu kaybetti ama şu an 14 puanı var ne varki kadro olarak liğde 12 takımdan daha iyiyiz ve bunu sahaya yansıtamıyoruz özellikle devans ve kaleci sorunu ön planda.bakaz görecez lakin Konya maçını almak zorunda aksi takdirde çok kötü bir süreç bizi bekliyor.bu yıl çok önemli bu yıl liğde kalırsak eminim seneye ilk 4 sırada yer alırız.Hayırlısı olsun Yeni Malatyaspor 3-Atiker Konya 1 İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Önce fatih terim dediler sora Sergen sonra Rıza sonra erolgeldi biz yetimizya amatör takımımızın başına getirdikya yeterde artar yedek erolbize irfan hoca bugün ilk galibiyetini Kasımpaşa gibi birtakima üç 0 la kazandı biz dağdaki pirinci ararken evdeki bulgurdan olduk galiba başarılar irfan hoca hakkını helal et inşallah senin ahın Malatya camiasını busene kümeye düsurmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Arkadaslar En palali bilet 30 tl bunada itiraz edinmez
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Biz futbolcu değil,teknik direktör yetiştiriyoruz.Aykut kocaman ve Hamza nında acemi birliği Malatyaspordu.Şimdi Erolu hoca olarak yetiştiriyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Malatya belediyesi yeni nesile malatyasporu sevdirmeli etkinlikler yapmalı gençleri ve öğrencilere ayrıcalık yapmalı maçlara götürmeli ücretleri cazip hale getirip önce o heyecanı yaşatmalı alıışkanlık sağlamalı önce tarlaya tohumu ekeceksin sonra 1 e 10 alacaksın ekmeden olmuyor.Konya ya bir bakın adamlar spordan anlamazlardı şimdi stat nerdeyse full Malatya Türkiye yi avrupada temsil ederken Konyalılar futbolu tanımıyordu birde şimdiki duruma bakın tam tersi oldu Malatya futboldan soğudu Konyalılara Futbol sevdirildi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)yorgun isimli kullanıcı yorumuna
    Katılıyorum.Hiç unutmuyorum 1983 yılında İskenderunspor ile yapılan maçta stat koltuklu değildi yaklaşık 18000 seyirci vardı.Konya'da sponsorlar aracılığı ile kombine satılarak ciddi bir seyirci potansiyeli oluşturuldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Tribünleri yakınlarınızı passolig almaya zorlayarak dolduramazsınız.Trübünlerin seyirciye kavuşması için yönetimin va takımın taraftara güven vermesi ile olur.Malatyalılar sporu seven bir toplum bunun yaşanmışlıkları vardır bilenler iyi bilir.o nedenle şu aralar taraftara yüklenmek hata olur tabiki gönül isterki maçlarımız kalabalık seyirci önünde oynansın lakin şu aralar bu pek mümkün görünmüyor.bu hafta Konyayı yenerse haftaya ıstanbulda Fenerbahçeyi yenme fırsatı var Malatyanın neden..!? iki hafta üst üste kırmızı kart gören Fenerbahçede 4 futbolcu cezalı durumda gerisi Malatya ya kaldı işte buç da kazanılırsa taraftarı ststlara çekebilir yönetim bukadar basit yani önce güzel futbol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Bufiyatlarla bu birilerinin yedek hocasıyla çok beklersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (6 yıl önce)Celal à isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli kardeşim geçen haftaki Karabükspor un kale arkası fiatı 33 TL idi, bizim fiatlar ucuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)Celal à isimli kullanıcı yorumuna
    Yaw sen kimsin arkadas her habern altinda sacma sapan yorumlar kac yasindasn sen acaba muhtemelen liseli ergene benziyosn bu konusmalarla. Git kardesim gelme ya gelme destekleme bu takimi gül gibi buyuk takimlar var git cay ocaklarina guzel guzel kufurunu et 5 lira izle evine git su rezillige bak yaw
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilet fiyatlari tek mac icin uygun..ama passoligden kombine alamiyoruz..diger bir husus kale arkasi biletler satilmiyor..orayi 5 tl yap pahali diyende oraya gitsin..stadda aile tribunu yok..yap millet ailesiyle oraya gitsin..misafir tribun 10 tl..ev sahibi en ucuz 12.5 tl..bu hangi stadda var..? Dogu tribunu gunduz maclarinda hep gunes aliyor..neden mac saatleri buna gore ayarlanmiyor... Bunlari soylemek lazim kardesim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Passolig sayisi cook düşük en az şimdiki nin 3 katı olmalı..Herkes çevresini zorlayıp ikna edip passolig e yöneltsin. Şu forma kaliteli ve aksesuar store işine el atın artık. 3 sınıf forma istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla