SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Başlangıç Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:37:57
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Karadeniz ekibi Ofspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

"DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ligin ilk haftasını 3 puanla tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ligin ilk hafta maçlarının her zaman zorlu geçtiğini dile getiren Uğur, "Rakibin kim olduğu çok önemli değil. Ama ligin ilk hafta maçları her zaman zorlu geçiyor. Daha önce hafta içerisinde iyi bir takıma karşı oynayacağımızı söylemiştim. Muhakkak galip gelmemiz gerekiyordu. En azından moral ve motivasyonumuzun yükselmesi, 2-3 haftalık kendimize belirlemiş olduğumuz trendi yakalamak adına skor çok önemliydi. Oynadığımız oyun zaman zaman keyif vericiydi ama arzuladığımız oyunu istediğimiz süre kadar yansıtamadık" dedi.

Tecrübeli teknik adam, oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Oyuncularım müsabakanın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar. Sonuna kadar elverişli bir şekilde, iyi mücadele ettiler. Oyuncularımı gönülden kutluyorum. İnşallah Yeni Malatyaspor adına güzel bir başlangıç oldu. Önümüzdeki haftalarda takımımız hem skor hem de futbol olarak bundan daha iyi olacak" ifadelerini kullandı. 

KERİMOĞLU: "GEREKSİZ 2 GOL YEDİK"

Ofspor teknik direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu ise, güçlü bir rakiple deplasmanda karşı karşıya geldiklerini ifade ederek, ligin ilk haftasında kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Kerimoğlu, Yeni Malatyaspor'un ciddi paralar harcayarak iyi bir takım kurduğunu belirterek, "İyi bir takıma karşı, potansiyeli yüksek bir şehirde maç oynadık. Tabi bizim bütçelerimizle kıyaslarsak, inanılmaz derecede farklar var. Ama bunlar sahada fark etmiyor. Sahanın sonucunda kimsenin parası az ya da eksik diye yazmıyor. Bugün biz iyi mücadele ettik. Zaman zaman iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Ligin ilk maçları hep zordur. Ligin ilk maçlarında oyunun temposunu yakalamak, tempoyu artırmak ve bunu devam ettirmek kolay değil. Bu bakımdan hem hava değişikliğinden hem de iklim şartlarından etkilendik. Tabi bunlar bahane değil" dedi.

Maça ortak olabileceklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Kerimoğlu, "Aleyhimize çalınan penaltı kararı doğru mu? bilmiyorum. Hakem öyle takdir etti. İkinci gol tamamen bizim hatamız. Gereksiz 2 gol yedik. 2-1 mağlup olduk. Hazır olmayan oyuncularımız var. Onların toparlanmasıyla iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

FOTOĞRAF: Yeni Malatyaspor Teknik Kadrosu maç sırasında (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız