SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Ekip Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:59
A- A+ PAYLAŞ

Aslen Darendeli olan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Malatya’nın Darende İlçesinde ziyaretlerde bulundu. 

İlçede Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ve Hulusi Efendi Vakfı’nı da ziyaret eden Kolat, Somuncu Baba Külliyesi'nde yapılan tadilatları da inceledi.

Belediye Başkanı seçilen Doktor Süleyman Eser‘i ziyaret ederek, görevinde başarılar dileyen Kulat, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’a da hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Vali Kolat, “Vatandaşın teveccühü ile geldiğiniz yeni görevde başarılar dilerim. İnşallah güzel hizmetlerinzi olacaktır. Güzel bir ekip var. Kaymakamlarımız, güvenlik birimlerimiz, herkes birlikte gönül birliğiyle, el birliğiyle hizmet etme aşkı içerisinde hareket ediyorlar. Darendelilere, hemşerilerime, Malatya’mıza selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Suleyman Eser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçmişte olduğu gibi bugün de bizim yanımızda olacağınızı biliyoruz. Darende’miz için her şeyin en güzelini yapacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız