SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Bir Fuar Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Tarım, hayvancılık ve sulama amaçlı araçların sergilendiği Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı sona erdi.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın organizesini yapan Proexpo Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Helün Fırat, fuarla ilgili değerlendirmesinde "Beklentilerimize Malatya'da ulaştık. İlk genel ihtisas fuarı olarak gerçekten güzel bir fuar oldu Malatya'da. Fuar, bundan sonraki senelerde de artan katılımcı sayısı ile devam edecek. Böyle bir fuarı Malatya kaldırdı" dedi.

Proexpo Fuarcılık olarak Malatya'da bu yıl ikinci bir fuar organizasyonlarının daha bulunduğunu belirten Fırat, "Yapı ve İnşaat Fuarı'nı organize edeceğiz. İçerisinde özel bir bölümle doğalgaz konusu olacak. Bu fuarı da Ekim 2008'de açmayı düşünüyoruz. Malatyalılar sahip çıkarsa, Malatya Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 1 numaralı bir fuar kenti olacaktır. Fuar yerine şehirden ulaşımı bir şekilde güzel ayarlamak gerekiyor. Ancak alt yapıda bazı küçük eksiklikler bulunsa da Malatya'da çok uygun bir fuar merkezi var" şeklinde konuştu.

Fırat, fuara katılan firma yöneticilerine birer teşekkür plaketi verdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın da, 1 Mayıs 2008 tarihinde açılışı Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker tarafından yapılan 1. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ndaki stantları gezerek, firma yetkilileri ile görüştü.

Stantları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Akın, yetkililere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, fuar organizasyonu ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

9 bin metrekarelik kapalı fuar alanının sadece Malatya Fuarı ve Kayısı Şenliği için değil, çok amaçlı kullanılacağını ve sektörel fuarların da burada yapılacağını daha önce belirttiğini ifade eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Bugün burada söylediklerimizin gerçekleştiğini görüyoruz. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarına il içinden 47 ve il dışından 41 firma olmak üzere toplam 88 firma bu fuarımıza iştirak etmiştir. Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı burada düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu arada fuara katılan birçok firma yetkilisi ise, tanıtımın yeterli ölçüde yapılmamasından kaynaklanan ilgi azlığından şikayet ettiler ve tanıtım işinin daha iyi yapılması halinde fuarın önümüzdeki yıllarda daha büyük ilgi göreceğini bildirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız