SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Hafta Oldu"

0
Güncellendi - 2017-03-23 01:37:26
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sezer Özmen, güzel bir haftayı geride bıraktıklarını kaydederek, Manisaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını, iyi gidişi sürdürdüklerini söyledi.

Özmen, ligin 25’nci haftasında deplasmanda Manisaspor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını, iyi bir mücadeleyle galip gelmesini bildiklerini ifade etti.

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Manisaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, “Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk buna göre hazırlandık. Rakibimiz alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor, bunun için maça asılacaklarını biliyorduk. Bizde şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda deplasmandan kayıpsız ayrılmak istiyorduk. İyi mücadele ettik ve zorlu maçtan 3 puanla ayrılmasını bildik” ifadelerini kullandı.

Özmen, rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Ligde 25 hafta geride kaldı. 50 puanımız var ve lideriz. Rakiplerimiz puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldık ve farkı biraz daha açtık” dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade ederek, “Lige ara verildi ve çalışmalara başlıyoruz. Önümüzde Elazığspor maçı var. Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Lige verilen arada en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlanacağız” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • uur (6 yıl önce)
    6 maç kazandıkmı bu iş biter 9 maçtan 6 sını kazanın malatyanın hasreti son bulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Az kaldı sıkı çalışmaya devam.
    0
    0
    Yanıtla