SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Hastane"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:49
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Belki 10 sene öncesinde rüyamızda görsek inanamayacağımız bir devlet hastanesi. Artık özel hastanelerin önünde giden devlet hastaneleri konseptini yakaladık” dedi. 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; Vali Vasip Şahin, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Sağlık Bakanlığına bağlı kurumların yöneticileri ile birlikte halen inşaatı süren Malatya Devlet Hastanesi binasının inşaat alanında inceleme yaptı.

Hastane girişinde sağlık personelince karşılanan Bakan Müezzinoğlu, binayı gezip bölüm ve birimler hakkında bilgi aldı. Zaman zaman yapılan çalışmaların detaylarını da soran Müezzinoğlu, ziyaret sonrasında kendisine yapılan ikram esnasında masada ayran göremeyince, “Mili içecek koymamışsın” diye espri yaptı.

Hastanedeki incelemesini değerlendiren Bakan Müezzinoğlu, “Güzel bir hastane; inşallah en kısa sürede hizmete girecek. Yaklaşık 190 bin metrekarelik bir arsa alanında 100 bin metrekare alanı olan bir hastane. Gerçekten yoğun bakım üniteleri ile ameliyathaneleri ile ameliyat öncesi ve sonrası bakım alanları ile tek yataklı hasta odaları ile çift yataklı hasta odaları ile Malatya’mıza ve Malatyalılara yakışır bir hastaneyi açılış öncesi gezmiş olmak benim için bir mutluluk. İnşallah ağustos ya da eylülde açmayı başarırız ve Malatyalılara sağlık anlamında kalitesi yüksek bir hastaneyi kazandırmış oluruz. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. En kısa sürede hizmete girmesi için ne yapılması gerekiyorsa, biz bakanlık olarak her türlü desteği vereceğiz. Son derece modern ve çağdaş. Belki 10 sene öncesinde rüyamızda görsek inanamayacağımız bir devlet hastanesi. Özel hastanelerden bahsetmiyorum ama artık özel hastanelerin önünde giden devlet hastaneleri konseptini yakaladık. Önümüzdeki süreçte çok daha ilerisini de yakalayacağız” diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, Malatya’daki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin de kamu-özel sektör iş birliği ile yaptırılacağını vurgulayarak bu konudaki çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız