SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Hava Oluşturulmuş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:58
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski MYK Üyesi Yavuz Temizer ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Güzel, MHP’nin Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Fahrettin Kıtlık’ı ziyaret edip destek olduklarını ifade etti.

Fahrettin Kıtlık’ın Sivas Caddesi’nde bulunan seçim bürosunda gerçekleşen ziyarette konuşan MHP Eski MYK Üyesi ve aynı zamanda MHP Elazığ 2. sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer, Malatya’da MHP’nin Merkez ve Battalgazi Belediye Başkanlığı’nı alacaklarına inandıklarını belirterek, “İlk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı Şinasi Kazancıoğlu’nu ziyaret ettik. Ardından da Battalgazi Belediye Başkanlığı adayımız Fahrettin Kıtlık’a destek ziyareti gerçekleştirdik. Yerel seçimlerde Merkez tamam, Battalgazi tamam. İnşallah 30 Mart akşamı Fahrettin Başkanımızın Battalgazi Belediye Başkanlığını kutlayacağız” dedi.

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Güzel ise yerel seçimlere MHP’nin Türkiye genelinde birçok ilde belediye başkanlığını kazanacağını belirterek, “Fahrettin başkanımıza belediye başkanlığının da adaylığının da hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir hava oluşturulmuş, arkadaşlarımız artık hep beraber bir bütün olarak çalışmalar yapıyorlar. İnşallah MHP gerek Malatya gerekse Türkiye’de belediye başkanlıklarını kazanacak” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP’nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Fahrettin Kıtlık ise desteklerinden dolayı Temizer ve Güzel’e teşekkür etti.

Fahrettin Kıtlık, daha sonra Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Ramazan Bozkurt ile bir süre sohbet eden Kıtlık, 30 Mart’ta yönetime geldiklerinde bütün sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişareler halinde olacaklarını belirterek, muhasebecilik mesleğinin çok gururlu bir meslek olduğunu ifade etti.

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise Kıtlık’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yönetime geldikleri takdirde Kıtlık’tan Malatya’ya güzel hizmetler yapmasını beklediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız