SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Bir Hizmet Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cengiz Topel ve Hasanbey Caddelerinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyenin bu konudaki basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi alt yapı çalışmaları, kaldırım, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları bitmiş cadde ve sokakları aşınma denilen son asfaltlama çalışmalarıyla tamamlıyor.

Cengiz Topel Caddesi ile Hasanbey Caddesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen, Belediye Başkanı Ahmet Çakır çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

5 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen inceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten ile bazı daire müdürleri de katıldı.

Cengiz Topel Caddesi ile Hasanbey Caddesinde yapılan çalışmaların son safhaya geldiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlardan kırılan taşlar ve oluklar ile ilgili şikayetler geldiğini, yapılan çalışmaları henüz Malatya Belediyesinin teslim almadığını, eksikliklerin ve sorunların yüklenici firma tarafından giderileceğini söyledi.

Başkan Çakır, “Cengiz Topel Caddemizde çalışmalar son aşamaya geldi. Şuan Cengiz Topel Caddemizin aşınma asfaltını yapıyoruz. Malatya da ilk defa kabartmalı yol çizgilerini de yaparak bu caddemizdeki çalışmaları tamamlayacağız. Hasanbey Caddesinden, Fahri Kayahan Bulvarına kadar olan bölümde ise çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Bu bölgemizin alt yapı çalışmalarını tamamladık. 4 km’lik alanda kaplama çalışması, kaldırım, ağaçlandırma ve yol düzenleme çalışması ise bütün hızıyla devam ediyor. Çalışmalar bittiği zaman Malatya’mız Kernek’ten Fahri Kayahan Bulvarına kadar güzel bir hizmete kavuşmuş olacak” dedi.

Cengiz Topel Caddesi ile Hasanbey Caddesi üzerinde yaşayan vatandaşlar ve esnaflar da yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Ahmet Özçoban ve Veysel Demirel adlı vatandaşlar başta olmak üzere cadde sakinleri ve esnaflar, Malatya’nın güzelliklerinin yapılan çalışmalarla ortaya çıktığını, cadde ve sokakların bundan sonra diğer vatandaşlar tarafından da korunması gerektiğini söylediler.

Vatandaşlar yapılan hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız