SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Hizmet"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.
 
İnşaat çalışmaları hakkında bilgiler alarak, projeyi inceleyen Vali Saran, daha sonra basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Vali Saran, Meslek yüksek okullarının bulunduğu ilçeye birçok fayda sağladığını ifade ederek, "Hayırsever işadamı ve Hekimhan Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Emin Sungur Beyin girişimi ve katkısıyla ve girişimiyle başlatılan Hekimhan Meslek Yüksek Okulu inşaatında çalışmalar devam ediyor. Burada gerçekten çok güzel bir tesis vücuda getiriliyor. Meslek yüksek okulları bulundukları ilçelerin sosyal gelişimine, hayat seviyesinin yükselmesine ve genel olarak ilerlemesine ciddi katkısı bulunan müesseselerdir. Bu kapsamda Hekimhan'da böyle güzel ve hayırlı bir hizmeti başlatan ve hizmetin gerçekleşmesine başından sonuna kadar öncülük eden Mehmet Emin Sungur beyi canı gönülden kutluyorum" dedi.
 
Hekimhan'ın birçok yönüyle güzel yatırımlara sahne olduğunu kaydeden Vali Saran, "Hekimhan Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatında kısa sürede epeyce bir mesafe alındı. Gerçekten güzel bir hizmet olacak. Burada ciddi endüstri tesisleri yapılıyor. Yakın bir süre önce başlayan Hekimhan madenciliğin pik demir üretim tesisleri de büyük bir hizmet olarak göze çarpıyor. Yama Dağı kayak tesisinin de temelini attık. Hekimhan İlçesine hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
 
Hekimhan Meslek Yüksek Okulu'nun yapımına büyük katkı sağlayan hayırsever işadamı Mehmet Emin Sungur ise "Başta Sayın Valimiz olmak üzere, ilçe kaymakamımız, İnönü Üniversitesi rektörümüz ve belediyemiz böyle güzel bir araziyi tahsis ettiler. Sayın Valimizin öncülüğünde, beğenisine sunularak hakikaten Türkiye'de örneği olmayan, çevre ülkelerde bile örneği olmayan bir yüksek okul inşaatına başladık. Bu arada maddi yardımda bulunan iş adamlarımızda var. Ben onlara teşekkür ediyorum. Maddi yardıma açığız. Gençlerimize ve bölge halkına meslek yüksek okulumuzun çok büyük katkıları olacak" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız