SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir İş Başardılar"

0
Güncellendi - 2017-06-15 02:46:07
A- A+ PAYLAŞ

Özel sporcuların yer aldığı Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, bugüne kadar katıldıkları organizasyonda 285 madalya kazanarak, Malatya’ya büyük bir gurur yaşattı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya bu gururu yaşatan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularını makamında kabul ederek, tebrik etti.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Nursel Vardı, beraberinde Kulüp yöneticisi Ali Karaca, Eğitmenler Gönül Kılıç, Sonay Şahin, sporcular İrem Vardı, Sevinç Özdemir, Esila Özer, Batuhan Aslan ve Eray Kartal ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Nursel Vardı, özel sporcuların elde ettiği başarılar hakkında bilgiler vererek, “Başkanımıza bizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz. Çocuklarımızla ayın 4’ünden beri sağ olsun milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, yerel önderlerimiz çocuklarımızın bu başarılarından çok duygulandılar. Herkes onlara kol kanat gerdi. Çocukların nasıl başarılı olduklarını sordular. Bunun temelinde bir eğitim ve sahiplenme vardır. Biz Sessiz Adamlar Spor Kulübü adına Çözüm Rehabilitasyon Merkezi Müdiremiz ve ekibiyle 2-3 ay gibi bir sıkı çalışma sonrasında İzmir’e gittik. Federasyonun düzenlediği Türkiye çapında bir yarışma idi. Orada bizim çocuklarımız kendi seviyesindeki birçok çocuğu geride bıraktı. Her öğrenci yaklaşık 30-40 öğrenciyi eleyerek birinciliği aldılar. Altın madalyaları getirdiler. Biz aileler olarak çok mutlu olduk ama Malatya’da çok mutlu oldu. Hatta federasyon başkanımız ‘Malatya ne yapıyorsunuz madalyaları götürüyorsunuz’ dedi. Bu bir emek sonucuydu. Soner hocam ve ekibi gayet güzel disiplinli çalışarak çok güzel başarılar elde ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu başarıyı sizlerle de paylaşmak istedik” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben böyle bir spor kulübünü burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Sessiz Adamlar Spor Kulübü hakikaten özel bir spor kulübü. 22-24 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılan Jimnastik Şampiyonası’nda 5 altın ve 2 bronz madalya ile Türkiye çapında Malatya ve Malatyalıların sesini duyurmuş olmaları ve atletizmde 5 altınla başarı elde etmeleri oldukça sevindiricidir. Bunların başında bulunan Sessiz Adamlar Spor Kulübü Dernek Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum. Netice de bu özel çocuklarımızın böyle bir özel alanda Malatya’ya madalya ile dönmeleri hem kendilerini gerçekleştirme boyutu itibariyle, hem ailelerinin kendilerine olan güvenini, hem de toplumda eğitilmeleri durumunda her şeyin üstesinden gelinebileceğinin güzel bir göstergesi olması hasebiyle güzel bir iş başarmışlar. Çok güzel başarılar elde etmişler. Ben tekrar Sessiz Adamlar Spor Kulübünü ve değerli yönetim kurulu üyelerini ve sporcularımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Başarılarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız