SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir İş Çıkardık"

0
Güncellendi - 2016-10-18 15:35:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Özal Mahallesi’ne maliyeti 2 milyon 375 bin TL olan 14 bin 344 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Muhtar Şekeroğlu: Çalışmalardan Memnunuz

Özal Mahalle Muhtarı Bayram Şekeroğlu, “Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Kanalizasyon alt yapı sıkıntımız vardı. MASKİ Genel Müdürlüğü gerekli etüt çalışmalarının hemen akabinde çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Dr. Özgür Özdemir ve ekibine mahallelim adına teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Dr. Özdemir: Güzel Bir İş Çıkardık

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, Özal Mahallesi’ne yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Malatya’nın hemen hemen her noktasında MASKİ ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini aktardı. Dr. Özdemir, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın öncülüğünde yaklaşık 108 milyon TL’lik işlerimiz devam ediyor. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın ismini taşıyan Özal Mahallemize 14 bin 344 metrelik kanalizasyon hattı, 1 adet Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, 1 adet enerji nakil hattı, 237 adet muayene bacası, 225 adet parsel bacası çalışması gerçekleştirdik. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın ismini yakışır güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İçmesuyu ile ilgili çalışmalarımıza da önümüzdeki yıl başlayacağız. Eski hattı iptal edip yeni hat çalışması yapacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız