SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Kampanya Oldu"

0
Güncellendi - 2017-03-08 22:22:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı, Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın beraberinde bir heyet ziyaret etti.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın “Kızılay Kan Merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kan bağışında bulunan 672 vatandaşımızın % 38’inin ilk defa Kızılay’ın kan bağışçısı olduğu ortaya çıktı. Bu bizler için normal bağışlardan çok daha öte bir anlam ifade ediyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarıyla 200 civarında vatandaşımız ilk defa Kızılay’a kan bağışı yaparak, Kızılay’la tanıştı. Bundan sonra da Kızılay’ın kan bağışçısı olarak devam edeceklerine inanıyorum.  Kan bağışı kampanyalarına göstermiş olduğu duyarlılıktan ve ev sahipliğinden ötürü Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bütün ekip arkadaşlarına Kızılay adına şükranlarımızı sunmak amacıyla buraya geldik. Belediye Başkanımız bu konularda çok duyarlı. Sivil Toplum Kuruluşlarının fikirlerine önem veren bir Belediye Başkanı” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Sivil Toplum kuruluşları içerisinde Kızılay’ın yeri tabiî ki çok farklı. Kızılay kurulduğu günden itibaren ortaya koymuş olduğu performansla sadece ülkemizde değil, dünyanın her noktasında var olan, ülkemizin gurur kaynağı olan bir kuruluş.  Sizlerin burada aktif olması bizleri son derece memnun ediyor. Yapmış olduğunuz gayretli çalışmalarınız ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarıyla ilimizin ülke genelinde önemli bir yerde olduğunu düşünüyorum. Düzenlediğiniz kan bağışı kampanyası, birçok kurumumuzun destek verdiği çok güzel bir kampanya oldu. 672 ünite kan bağışının yapılmasıyla güzel bir rekor gerçekleşmiş oldu. Malatyalı hemşerilerimin bu konuda çok duyarlı olduklarına inanıyorum. Kan veren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız