SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Köprü Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul’daki Malatya sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. 

Milletvekili Çalık, merkezi İstanbul’da bulunan Malatya İşadamları Derneği’ne (MİAD) ziyarette bulunarak Malatyalı işadamları ile bir araya geldi.

Milletvekili Çalık, “MİAD sosyal destek projelerinde İstanbul’daki değerli Malatyalı işadamlarımız ile Malatya arasında güzel bir köprü oldu. Bu sayede Malatya’da Türkiye’ye örnek olarak gösterilen Sevgi Evleri Projesi kısa sürede hayata geçirildi. Buradaki kimsesiz yavrularımız sıcak yuvalarda kalarak gelecek için daha iyi yetiştiriliyor ve huzurlu bir ortamda büyüyorlar. Bu projenin gerçekleşmesinde öncülük eden MİAD’da ve desteklerini esirgemeyen Malatyalı işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Yine MİAD tarafından Türkiye’de örnek gösterilen Turgut Özal Tıp Merkezinin yanına yaptırılan Hasta Yakınları Konukevi, bugün çok önemli bir eksikliği kapattı. Bölgemizden hastalarını Malatya’ya getiren vatandaşlarımız Konukevi’nde kalarak mağdur olmaktan kurtuldular. Eskiden Turgut Özal Tıp Merkezi’ne gittiğimizde hasta yakınları hastanenin bahçesinde yatıp kalkıyordu. Bu konuda ada MİAD’da, destek veren işadamlarına, Malatya Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. MİAD aynı zamanda Malatyalı üniversiteli öğrencilerimize burs sağlıyor. Bu konuda da destek veren Malatyalı işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MAİD Başkanı Yunus Aktaş ise, “Bizlere her konuda destek veren Milletvekilimiz Öznur Çalık’a teşekkür ediyoruz. MİAD olarak, Malatyalı işadamları olarak Malatya’mızın her zaman yanındayız” dedi.

MİAD’daki toplantıda işadamları ile Çalık bir süre sohbet ettiler.

Milletvekili Çalık, merkezi İstanbul’da bulunan İzollu Vakfı’nı da ziyaret ederek, burada Kaleli işadamları ile bir araya geldi. Çalık, buradaki toplantıda Kale ilçesinde yapılan eğitim ve sosyal projeler konusunda işadamları ile fikir alışverişinde bulundu. Kale ilçesinin gelecekte Malatya’nın gezi ve sosyal tesisler konusunda Malatya’nın önemli bir merkezi olacağını belirten Çalık, Yeni Kömürhan Köprüsünün hayata geçirilmesi ile birlikte Kale ilçesinin bölgede önemli bir geçiş noktası olacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız