SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Mekan Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:04:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Orduzu Tabiat Parkında ve Bölge Müdürlüğü'ne devri gerçekleştirilen Akoğuz Kışlası'nda incelemelerde bulundu.

Beraberindeki partililerle birlikte ilk olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Fehmi Yüksel'i makamında ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Mustafa Şahin, düzenleme çalışmaları devam eden Orduzu Tabiat Parkı ve Akoğuz Kışlasını gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, İnderesi mevkisinde yer alan ve mühimmat deposunun yer aldığı 960 dönümlük Akoğuz kışlası alanının Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne tahsis edildiğini söyledi.

Akoğuz Kışlası alanında bölge müdürlüğünün hizmet vermeye başladığını belirten Milletvekili Şahin, Bölge Müdürü ve ekibinin gayretli çalışmalarıyla beraber bu alanın daha nitelikli ve kullanılabilir bir hal alacağını ifade etti.

Milletvekili Şahin, Orduzu Tabiat Parkı’ndaki düzenlemeleri yer yer takip ettiğini söyleyerek bu alanın ailelerin çocuklarıyla beraber stres atacakları, piknik yapacakları ve yürüyüş yapacakları güzel bir mekan olacağını kaydetti.

6 milyon TL’lik bir bedelle ihale edilen Orduzu Tabiat Parkının bulunduğu Seyir tepesi olarak adlandırılan yere bir restorant kazandırılmasıyla birlikte Malatya'ya gelen misafirlerin ve Malatyalıların güzel bir alana kavuşacağını söyleyen Şahin, devletin imkanlarının insanlarımızın huzur ve mutluluğu,refah ve hayat standartlarının yükseltilmesi için kullanıldığını ifade etti.

Milletvekili Şahin, Orduzu'nun akşamcıların mekanı olarak adlandırılmasının doğru olmadığını belirterek, Tabiat Parkıyla birilikte alınacak önlemlerin bu alanın ailelerin gönül rahatlığıyla gezebilecekleri bir alan haline dönüştürüleceğini söyledi.

Sabah sporu için bu alanı tercih ettiğini söyleyen Şahin, çöpçülerin bu alanı temizlerken ciddi sıkıntılar yaşadığını,çocuklara miras bırakılacak bu alanların kullanımında vatandaşların hassasiyet göstereceklerini ümit ettiğini ve nasıl görmek istiyorsak öyle bırakalım temennisinde bulundu.

Milli Parklar Bölge Müdürü Fehmi Yüksel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Orduzu Tabiat Parkı'nın 20 Nisan'da hizmete gireceğini söyledi.

Ziyarete AKP İl Başkan yardımcısı Selim Çağlar, merkez ilçe başkan yardımcıları Şener Zarıçlar, İbrahim Çığrık, il yönetim kurulu üyesi Abuzer Karaya ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız