SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Mutluluk Yaşattılar"

0
Güncellendi - 2016-08-29 18:36:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Seyit Doğan, ilk iki haftayı kayıpsız atlattıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Mersin İdmanyurdu maçının ardından Samsunspor engelini de kayıpsız geçtiklerini ifade eden Doğan, iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Doğan, Samsunspor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini ve güzel bir futbolla 3 puanı aldığını belirterek, “Sezonun ilk maçını deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapmıştık. İlk maçımızda kazanmış ve üç puanımızı almıştık. Bu ikinci maçımızdı. Diğer bir farkı ise ilk iç saha maçımızdı. Çok şükür galip geldik. Samsunspor karşısında puan almak ve iyi oynamak istiyorduk. Bunu da başardık. İyi ve etkili oyunumuzu üç puanla süsledik. İlk iç saha galibiyetimizi de aldık ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza bu üç puanı armağan ettik. Mutluyuz. Tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bize güzel bir mutluluk yaşattılar” dedi.

Ligin ilk haftalarında alınan galibiyetlerin önemli olduğuna dikkat çeken Doğan, şunları söyledi: “Biz sezon başından beri söylediğimiz tek şey vardı. İlk üç hafta bütün takımlar adına çok önemli. Bu haftalarda alınacak puanlar çok değerli. Nedeni ise bütün takımlar ilk haftalarda adaptasyon sorunu yaşıyor. Bu sorunu çabuk atlatan takımlar puan ve puanlara uzanıyor. Biz bu dönemi kayıpsız atlatmak istiyoruz. Çok şükür ilk iki haftayı kayıpsız atlattık. Taraftarımız oynanan oyundan memnun. İnşallah gelecek haftalarda da rakiplerimizden puan ve puanlarımızı alarak, güzel gidişatımızı sürdüreceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız