SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Ortam Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya’mız, Yeşilyurt’umuz, yöresel kültüründen, yemeklerine, el sanatlarından, örf ve adetlerine tüm yönleriyle Doğunun incisi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşuyor. Malatya’mızı en güzel şekilde temsil ediyoruz. İlimizin tanıtımı için ortaklaşa organizasyonla bu fuar tertip edilmektedir” dedi. 

Vali Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Genel Sekreter Arif Emecen, MTSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç ile birlikte 83. İzmir Enternasyonal Fuarına katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın 83. kez kapılarını dünyaya açtığını belirterek, "Bu yıl “Onur Konuğu İl” uygulaması ile ilimizin fuarda onur konuğu olarak katılması büyük önem taşıyor. İlimize gelemeyenler için ilimizin tanınması ve fuara katılanların sadece İzmir’i değil, Türkiye’nin bir başka kentini, Anadolu’nun o uçsuz bucaksız zenginliğini pek çok yönüyle gösterebilmek açısından büyük önem arz etmektedir. Ülkemizin ve Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan bu organizasyona 83 yıldır başarıyla ev sahipliği yapan İzmirlileri tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Polat, “Malatya’mız, Yeşilyurt’umuz, yöresel kültüründen, yemeklerine, el sanatlarından, örf ve adetlerine tüm yönleriyle İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşuyor. Malatya’mızı en güzel şekilde temsil ediyoruz. İlimizin tanıtımı için ortaklaşa organizasyonla bu fuar tertip edilmektedir. Güzel bir ortam var. İzmirli hemşerilerimizin fuara yoğun bir ilgisi var. Fuarlar Malatya’mız ve bütün ilçelerimizin tanıtımı için bir fırsat niteliği taşımaktadır. Bizlerde bunları fırsata dönüştürüp kayısımız, kirazımız, tarihi dokumuzla Arapgir, Yeşilyurt, Hekimhan ve tüm ilçelerimizle beraber tanıtımımızı en güzel bir şekilde yapıyoruz. Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız burada Malatya’mızın tanıtımını yapmak için çalışıyorlar. Marka şehir olmak için Türkiye’nin pek çok ilinde Malatya’nın tanıtımını yapıyoruz. Türkiye’nin her tarafında olan Malatyalı kardeşlerimiz var. İzmir’de İZMİAD (İzmirli İş Adamları Derneği) var, bu bize gurur vermektedir. İzmir’de yaşayan Malatyalı hemşerilerimiz Malatya stantlarına gelerek, Malatya’nın kokusunu alıyorlar. Stantlarımıza gelen kardeşlerimizi en güzel bir şekilde ağırlıyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Sayın Valimiz Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Genel Sekreter Arif Emecen, MTSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç ile birlikte, Sayın İzmir Valimiz Mustafa Toprak’a, daha önce ilimizde 2. Ordu Komutanı olarak görev yapan Ege Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi’ye, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, TSO Başkanımıza ve İş adamı arkadaşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Malatya’mızın kayısından, suyundan, havasından, toprağından etkilenen kardeşlerimiz, Malatya’mızı kolay kolay bırakamıyorlar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız