SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Projeyi Hayata Geçirdik"

0
Güncellendi - 2017-06-29 05:27:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda kaba inşaatı tamamlanan kültür merkezinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır incelemelerde bulunup, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Geziye Ahmet Çakır ile birlikte Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti il Başkanı Hakan Kahtalı ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı.

Farklı bir mimariye sahip

Büyükşehir Belediyesi’nin Yazıhan’a çok farklı bir mimariye sahip kültür merkezi yaptığını belirten Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerin kalkınmasında üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerle ilçelerdeki yaşam kalitesini artırdığını ifade eden Öztürk, “Yapımı devam eden kültür merkezimiz tüm ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek donanıma sahip olacak. Bu merkez ilçemize ayrı bir güzellik katacağı gibi, insan hayatını da renklendirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir kez daha teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Çakır: Önemli değerler katacak

Yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçelerin genelinde çok büyük yatırımlar yaptıklarını ve bu yatırımların Malatya’ya önemli değerler katacağını söyledi.

Yeni kültür merkezinin Yazıhan’ın çehresini değiştireceğini ifade eden Başkan Çakır, “Yazıhanımıza yakışacak çok güzel bir projeyi hayata geçirdik. Her türlü eğitim ve öğretim bu merkezde yapılabilecek. Çocuk, genç, kadın her yaşta insan buradan faydalanabilecek. 2 bin m2 üzerinde kapalı alana sahip merkezin 1500 m2 yeşil alanı olacak” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız