SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Bir Seçim Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'nun başkanlığına seçilen Avukat Eyüp Kutlubay'ı (sagdaki), ilk kutlayan rakibi ve selefi eski başkan Avukat Selahattin Sarıoğlu (soldaki) oldu.

Malatya Barosu'nun çarşaf listeyle gidilen seçimlerde toplam 347 avukat oy kullandı. Adaylardan Eyüp Kutlubay 182 oy alarak başkanlığa seçilirken, eski başkan Selahattin Sarıoğlu 145 oy, Şahin Evin ise 13 oy aldı. Seçimde 7 oy ise geçersiz saydı.

Seçim sonuçlarının belirlenmesi üzerine eski başkan Selahattin Sarıoğlu, yeni başkan seçilen Eyüp Kutlubay'ı tebrik ederken, adaylar ve avukatlar bir birlerine tebrik ettiler.

Eski Başkan Selahattin Sarıoğlu, "Güzel bir seçim oldu. Oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oy vermeyenlerinde tercihine saygı duyarak, anlayışla karşılıyorum. Malatya Barosu çok kaliteli bir başkan kazandı. Görevinde başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağız" dedi.

Malatya Barosu'nun yeni başkanı Eyüp Kutlubay ise eski Sarıoğlu'na ve eski yönetimde görev alan herkese yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Seçim sonucunun baromuza ve Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Meslektaşlarımızın sorunlarını çözümüne çalışacağız. Demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerden yana olacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız