SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"UEFA'da Başarıya Gidecek Takım Hazırlanıyor"

0
Güncellendi - 2019-06-26 18:03:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu üyeleri Selim Pilten ile İlhan Çelebi, takımın antrenmanını ziyaret etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Evkur Yeni Malatyasor, sezonu erken açtı. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde toplanan sarı kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarının startını verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da kulübün yönetim kurulu üyeleri Selim Pilten ile İlhan Çelebi, takımın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

Ziyarette gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkanvekili ve Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Selim Pilten, "Takımımız tesislerde bir araya geldi. Hala eksik futbolcularımız bulunuyor. Ailevi problemlerinden dolayı gelemeyen, yolda olan, milli takımlarında bulunan futbolcularımız var. Ondan dolayı biraz eksik başladık. Netice itibariyle başladık. Hocamız ve hocamızın ekibi burada. Yönetim olarak bizler buradayız. Basın olarak sizler buradasınız. İnşallah taraftarımızla beraber güzel ve başarılı bir sezon yaşayacağız. Yeni Malatyaspor'umuzu Malatya'mızın istediği yere hep birlikte getireceğiz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Pilten, şunları söyledi: "Fofana ve Jahovic imzayı attı. İstanbul'da transfer komitemiz var ve komitemiz çalışmalarını Sergen hocamızla beraber koordineli bir şekilde yürütüyor. Görüşülen, mutabık kalınan isimler var ama takdir edersiniz ki imza atılmadan bunları paylaşmak doğru olmaz. İnşallah UEFA'da da başarıya gidecek bir takım hazırlanıyor. Sergen hocamız zaten bir efsane, kendisini futbolculuğu, hocalığı, kişiliği ve karakteriyle Türkiye'de, Avrupa'da ve dünyada söz sahibi olan bir hocamız. İnşallah bunu Yeni Malatyaspor'umuza da yansıtacak. Onunla beraber hep birlikte güzel başarılara imza atacağız."

Kulübün yönetim kurulu üyesi İlhan Çelebi ise yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Yeni bir sezon, her şeyden önce futbolcularımız ve teknik heyetimizle sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon geçirmek istiyoruz. Hedefimiz yönetim olarak Malatyaspor'umuza elimizden gelen bütün hizmetleri sunmak. Yapabileceğimiz ne varsa elimizi taşın altına koyarak, Malatya'mızı yakışan şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız