SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Sezonu Geride Bıraktık"

0
Güncellendi - 2018-05-20 02:01:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım ikinci kaptanı ve defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, güzel bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

  Evkur Yeni Malatyaspor, ilk sezonunda Süper Lig’de kısıtlı bütçesine karşın elde ettiği sonuçlarla adından söz ettirdi. Sahasında Galatasaray ve Trabzonspor’u mağlup ederek, Beşiktaş’tan ise puan alan sarı kırmızılılar, sezonu 43 puanla 10.sırada noktaladı.

  Sezona teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, tecrübeli çalıştırıcının görevi bırakmasının ardından 2 karşılaşmaya sportif direktör Ali Ravcı önderliğinde çıktı. Yönetimin takımın başına Medipol Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan Erol Bulut’u getirmesiyle sarı kırmızılı takımda köklü bir değişiklik yaşandı.

  Süper Ligin en kompakt futbolunu oynayan takımların başında gelen Evkur Yeni Malatyaspor, büyük bütçeli takımlara karşı ortaya koyduğu mücadeleyle alkış aldı.

  Evkur Yeni Malatyaspor’a 2.Lig’deyken katılan ve takımla şampiyonluk yaşayan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Spor Toto 1.Lig’de takımın vazgeçilmez oyuncularından oldu. Her geçen gün performansının üzerine koyarak devam eden genç defans oyuncusu, takımının ilk yıl Spor Toto 1.Lig’de kalmasına, ikinci sene ise Süper Lig’e yükselmesine büyük katkı sağladı.

  Süper Lig’de de kendisine verilen şansı iyi değerlendiren Çiftpınar, hem kendisi hem de takımı adına başarılı bir sezon geçirdi. 28 karşılaşmada görev alan Sadık Çiftpınar, 2 bin 501 dakika mücadele etti. 28 karşılaşmada da ilk 11’de sahaya çıkan genç defans oyuncusu, yüzde 82 başarılı pas oranıyla oynarken, 6 kez sarı kart gördü.

  Sezonla ilgili değerlendirmede bulunan Sadık Çiftpınar, “Rabbime şükürler olsun çok güzel bir sezonu geride bıraktık. Emeği geçen, destek veren herkesten Allah razı olsun. Umarım yeni sezonda her şey Malatyaspor’umuz için çok daha güzel olur. Bizden yana hakkımız helaldir, sizlerde helal edin” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAF: Sadık Çiftpınar (sağdaki), Kayseri maçında takımının ilk golünü atan Rahman Buğra'nın gol sevincini paylaşırken. (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Başefendi (5 yıl önce)
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    İkinizde muhteşemdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Helal olsun.Emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla