SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Tecrübe Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:55:54
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan yarı final yarışmaları Adana’da tamamlandı. 

Türkiye Atletizm Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan yarı final yarışmaları, 2-3 Mayıs’ta tarihlerinde Adana’da yapıldı. Yarı final yarışmalarına Malatya’dan Hanımın Çiftliği Orta Okulundan 10 sporcu katıldı. 

Malatya’dan 10 sporcunun yarıştığı yarı final yarışmalarında 100 metre, 200 metre, 400 metre, 400 metre bayrak koşusu, 800 metre, 400 engelli, 3 adım atlama, uzun atlama ve yüksek atlama branşlarında kıyasıya mücadeleler sergilendi. Yarı final yarışmalarında 2 sporcu dereceyle döndü. 800 metre koşusunda Hamza Bayraktar kendi serisinde 1. toplam sıralamada ise 3. olurken, yüksek atlamada ise Emrah Şahin toplamda 4. olmayı başardı.

Adana’da Yarı final yarışmalarında 2 derece ile döndüklerini belirten Atletizm Malatya İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer, “1 ay önce Malatya’da il seçmeleri yapmıştık. Seçmelerde birinci olan Hanımın Çiftliği Orta Okulundaki 10 sporcumuz ile yarı final Yarışmasına katıldık. Zorlu ve heyecanlı bir yarışma oldu. Yarışmalar 2 gün sürdü. Burada birinci olan sporcular, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklardı. 1’inci olamadık ama ileri dönemler için güzel adımlar attık. 2 sporcumuz 3’üncülük ve 4’üncülük getirmeyi başardı. 3’üncü olan sporcumuz Hamza Bayraktar, kendi serisinde 1’inci oldu. Ama toplamda bu başarıyı gösteremedi, 3’üncü olmayı başardı. Onun içinde güzel bir tecrübe olmuştur. Kaçan birinciliğe çok üzüldük. Diğer sporcumuz ise uzun atlama branşında 4’üncü olmayı başardı. Sporcularımız diğer illerdeki sporcular ile yarışarak kendileri daha iyi tanıdılar. Dediğim gibi bu onlar için güzel bir tecrübe oldu” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız