SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Tesis Yapacağız"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Eylül ayında yapılan Genel Kurulda tekrar MASKF Başkanlığına seçilen Özdemir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’ya çok güzel hizmetler yaptığını belirterek,  “Malatya’mız hizmetlerin en güzeline layık. Belediye Başkanımız, Malatya’ya yaptığı güzel hizmetlerin yanında her zaman sporcunun da yanında olmuştur. Malatya’ya yaptı hizmetler ve Amatör spor kulüplerine yaptığı yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise amatör ruhla yapılan her şeyin daha güzel olduğunu belirterek, “Malatya’mızda amatör branşlarda birçok başarı mevcut. Ancak Amatör spor kulüpleri ile sporcuların yeteri kadar destek bulamadıkları da bir gerçek. Amatörün desteklenmesini, gençlerimizin spora yönlendirilmesini gönülden destekliyoruz. Gençlerimizin spor yapacakları alanları geliştirmemiz gerekiyor. Yeşiltepe bölgesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yapacağımız saha belki Malatya’daki önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Kapalı alanların yapımını belediye olarak biz üstlendik. Oraya güzel bir tesis yapacağız. Bu tesis amatör branşlarda büyük bir eksikliği ortadan kaldırmış olacak” dedi. 
 
Başkan Çakır, “Yeni yaptığımız büyük parklarımızın içerisinde Basketbol ve Voleybol başta olmak üzere birçok spor sahası projelendiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarda, vatandaşlarımızın yanı sıra amatör sporcularımızın da spor yapacakları mekanları oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız