SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Yaşam Alanı Kurduk"

0
Güncellendi - 2020-09-16 21:08:34
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çilesiz ve Tecde Mahallelerimizin birleşme noktasında, Horata Çayının geçtiği bölgeye yeşil alanları, sosyal donatıları, aydınlatmaları ve oturma bölümleriyle vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla dinlenebileceği güzel bir yaşam alanı kurduk.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen park çalışmasını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un sosyal dokusuna farklı değerler katacak sosyal yaşam alanlarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

“İLÇEMİZİN DÖRT BİR TARAFINA NEZİH, KONFORLU VE KALİTELİ YAŞAM ALANLARI KURUYORUZ”

Yeşilyurt’un dört bir tarafına modern ve konforlu yaşam alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Son yıllarda hayata geçirdiğimiz gerek yol açma ve genişletme gerekse de park çalışmalarımızla farklı bir hüviyete bürünen ve çehresi her geçen gün değişen Çilesiz ile Tecde mahallelerimizin birleşme noktasına her yönüyle değerli ve güzel bir park alanı oluşturdu. İlçemizin daha fazla yeşil alana ve parklara kavuşması noktasında büyük bir özveriyle çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin titiz çalışması neticesinde Horata Çayımızın etrafına çok güzel bir yaşam alanı oluşturduk.  Parkımız gerek mimari tasarımı gerekse de yeşil alanları, sosyal donatıları ve aydınlatmasıyla Horata Çayımızın eşsiz güzelliğini ve sakinliğini daha fazla ön plana çıkarmıştır. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden özellikleri içerisinde barındıran parkımız Yeşilyurt’umuza hayırlı uğurlu olsun.Atıl vaziyette olan alanın daha nezih ve daha yaşanabilir bir seviyeye ulaşmasında büyük bir gayretle çalışan, başarılı hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde ki mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla dinlenebileceği, çocuklarımızın huzurlu ortamlarda eğlenip spor yapabilecekleri sosyal yaşam alanlarımızın sayısını artırmaktan onur duymaktayız. İlçemize değer katmak ve geleceğe hazırlamak adına dur durak bilmeden çalışıyoruz ” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • oturmaktan sıkılan boğa (3 yıl önce)
    bugün gittiğimde gördüğüm yosunlar ve çöpler başkan orayı gezerken de var mıydı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (3 yıl önce)
    Parkları oralara yaparsınız oylarıda hizmet yapmadığınız varoşlarda alırsınız .
    0
    0
    Yanıtla
  • taylor (3 yıl önce)
    Eski Sigorta,DSİ, yerlerine Belediye hizmet binaları yapıyorlar şehrin en güzel nadide yerlerinde kamu binası olurmu? demek oluyormuş sonrada hizmet ettik diyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Sayın Başkanım... BOSTANBAŞI nın YENİ AÇILAN SARAY BOSNA caddesi YOLUN daki IŞIKLANDIRMALARI TECDE yolu gibi yaparsanız seviniriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Çınar hiç unutturmuyor yaptıgı şeyleri geçenlerde aynı Yerin başka bi açıdan vermişti desinler çınar durmuyor Çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Harika bir teşhis.Bunlar ancak müteahhitleri sevindireler.Bide kadrosuna bak,hep müteahhitlerden oluşuyor.????
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    Zenginlerin olduğu bölgelere daha çok hizmet edin Daha güzel olsun Varoslarıda bırakın daha kötü olsunlar Sunu bilirim zengin nerede hizmet orada
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Bol yeşil alana ihtiyaç var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Başkanım yeşil alan yapın ihtiyacımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mac (3 yıl önce)
    Şu akşamları alkolcüleri de görmezsek daha güzel olacak evet, şu parklara mobese koyun artık yeter
    0
    0
    Yanıtla