SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Çalışmalar Oluyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar özellikle eğitim, sağlık, ulaşım, her alanda bütün sorunları çözmekte muktedir oldu" dedi. 

Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği'ni ziyaret eden Şahin, her alanda insanların karşılaştıkları sorunları çözme noktasında AKP'nin çok ciddi aşamalar kat ettiğini belirterek, "Ülkede bugün karşımıza çıkan bütün sorunların müsebbibi AK Parti iktidarı değil. 250-300 yıldır bu ülke üzerinde çok ciddi senaryolar oynanıyor. Ama AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar özellikle eğitim, sağlık, ulaşım, her alanda bütün sorunları çözmekte muktedir oldu" şeklinde konuştu.

Şahin, ülkedeki vesayet anlayışının bertaraf edilmesi noktasında çok ciddi aşamaların kat edildiğini belirterek, "Bu ülkede 30 binden fazla memlekete evladını karşılıklı katletmişler. Bu süreçlerin tümünü bugüne kadar askere havale eden basiretsiz, yeteneksiz, iktidara gelmiş olmalarına rağmen hiçbir zaman muktedir olma noktasında bir adım atmayan geçmiş iktidarlar döneminde bu habire kartopu gibi büyüyerek bugünlere geldi. Ama Allah'a hamdolsun 1,5 yıldır gözyaşı ve kan durdu" diye konuştu.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ise, ülke gündeminin çok sıcak olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de güzel çalışmalar oluyor. 12. Cumhurbaşkanımızın halk tarafından seçilmiş olması, yine yeni hükümetimizin aktif ve atak bir şekilde kurulmuş olması ülkemiz adına hakikaten çok sevindirici gelişmeler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız