SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Çalışmalar Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan ayında AKP belediyelerinin iftar çadırı hizmetleri ile güzel faaliyetleri ortaya koyduğunu söyledi. 

Milletvekili Şahin, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından organize edilen ve her gün bir hayırsever işadamı yada kurumun yaklaşık bin 500 kişiye iftar verdiği Yeni Camii yanındaki iftar çadırını ziyaret ederek burada Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile birlikte yemek dağıttı.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Şahin, “Sosyal belediyecilik manasında AK Parti iktidarlarının göstermiş olduğu özel hassasiyet nedeniyle iftar çadırlarımız faaliyetlerini sürdürmekte. Belediyelerimizin yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı başta belediye başkanımıza, Esenlik Şirketimize, hayırsever iş adamı ve kurumlarımız teşekkür ediyorum. Hayırsever insanlarımız burada ihtiyacı olan insanlarımıza yemek ikramında bulunuyorlar. Özellikle ‘Komşusu aç iken, tok yatanın bizden olmadığını’ var sayarak, insanlarımız kazançlarından vererek, burada nöbetleşe hayırda bulunuyorlar. İnancımızın bize yüklemiş olduğu bu mükellefiyet çerçevesinde bu güzel hizmetler İnşallah devam edecek. Göğsümüzü kabartan güzel çalışmalar yapılıyor. Emeği geçen bütün insanlarımıza ben teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız