SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Elektrik Aldım'

A- A+ PAYLAŞ

Haber Türk'te yayınlanan "Müzik ve Yol" programı Malatya'da çekim yaptı.

Nostalji Tarihi Malatya Evi'nde, Süleyman Kurt yönetmenliğinde gerçekleştirilen çekimler hakkında bilgiler veren program sunucusu Paul Dwyer, Türkiye'de güzel bir müzik kültürünün olduğunu söyledi. Dwyer, Türkiye'deki illeri gezdiklerini ve müzik kültürünü yansıttıklarını ifade ederek, "Gerçekten çok zengin bir kültür var. Türkiye'de çok zengin bir müzik kültürü var. Bende müzisyen olduğum için çok seviyorum. Bu program sayesinde Türkiye'nin yöresel müziklerini bire bir görme imkanına sahip oluyorum. O memlekete gittiğinizde gerçek müzik lezzeti oradan çıkıyor. O yüzden biz bu yola çıktık. Süper sanatçılar ve müzisyenlerle tanışıyoruz. Malatya'da güzel bir yer. Güzel bir elektrik aldım. Türk insanları zaten güzel ve gittiğimiz yerlerde bizi çok iyi karşılıyorlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız