SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Futbol Zamanla..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'da, Teknik Direktör Vedat İnceefe, devre arasında iyi çalıştıklarını, güzel oyun için zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

İnceefe, İskenderun Demirçelikspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, "İskenderun Demirçelikspor maçında iyi oynamadık. Ama iyi oynamamamıza rağmen kazanmak oldukça sevindirici" dedi.

"BAŞKA SAHAMIZ YOK"
Kısa aralıklarla müsabakalara çıktıklarını kaydeden İnceefe, "Futbolcu arkadaşlarımızı elimizden geldiği kadar dinlendirmeye çalışıyoruz. Ama aynı zamanda müsabakaya da hazır tutmak zorundayız. Hem dinlendiriyoruz hem de çalıştırıyoruz. Şuanda 27 kişiyiz. Sakat ve hazır olmayan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızda aramıza katılırsa, bir eksiğimizin olacağını düşünmüyorum. İyi bir saha ve zeminde daha iyi oynuyoruz. Ankaragücü ile sahamızda oynayacağız. Karşılaşma akşam olacak. Fenerbahçe
karşılaşmasında olduğu gibi zemin sert olacak. Bunun da farkındayız. Ama yapacak bir şeyimiz yok, sahamızda yok" diye konuştu.

"TURGUTLUSPOR KARŞILAŞMASI BİZİM İÇİN 9 PUAN DEĞERİNDE"
İnceefe, lig maçlarının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Elimizde geniş bir kadro var. İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasında forma giyen arkadaşlarımızı Ankaragücü karşılaşmasında dinlendirmeyi düşünüyoruz. Turgutluspor maçı bizim için 9 puanlık bir karşılaşma. Onlarda iyi bir hava yakaladı. İyi takım olduklarını gördük. Zor bir maç olacak. Her zaman söylüyorum; birlik, berberlik içersinde olursak, burada yenemeyeceğimiz takım yok. İyi çalışıyoruz. Biz geldikten sonra pek fazla imkanımız olmadı. Devre arasında çok iyi şeyler yaptık" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUN"
Güzel bir futbol için zamana ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden İnceefe, "Taraftarımızdan bizi 90 dakika bizi desteklemelerini istiyoruz. İskenderun Demirçelikspor maçında da diğer maçlara nazaran kalabalık bir taraftar vardı. Bundan sonrada sahanın dolmasını bekliyoruz. Kendimizi ve haddimizi biliyoruz. Fenerbahçe maçı bizim için ekstra bir karşılaşmaydı. Bu gibi maçlara futbolcuların konsantre olmasında bizim çok fazla etkimiz yoktur. Onlar kendi kendilerini motive ediyorlar. Lig maçlarında da biz devreye giriyoruz. Taraftarın daha iyi futbol ve sonuç için bize sabretmesi gerekiyor. İlk yarı biz geldiğimizde 11 puan vardı şimdi 28 puanımız var. Sahada güzel oyun için taraftarımızdan sabır bekliyoruz. Mağlupta olabiliriz, karşılaşma berabere de bitebilir. O koşullarda bile bize destek olsunlar" şeklinde konuştu.

"MESUT'UN PERFORMANSI TAKDİRE ŞAYAN"
İnceefe, kaleci Mesut Balkan'ın iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydederek, "Mesut'a iki parantez açmak lazım. Bütün arkadaşlar yüreğiyle oynuyor ama Mesut, sahaya iki yürek birden koyuyor. O yüzden Mesut'u canı gönülden tebrik ediyorum. Takımı adına iyi şeyler yapıyor. Bütün arkadaşlarımız bu şekilde olacak. Mesut'un performansı takdire şayan" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız