SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Görünüme Kavuşacaklar"

A- A+ PAYLAŞ

 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından Halep Caddesi, Akpınar Meydanı ve Aslantepe Caddesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyip, esnaflarla görüştü.

Çakır'ın incelemelerine ilişkin belediyeden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"1 Temmuz Cuma günü gerçekleşen inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Selim Pilten  ile bazı daire müdürleri katıldı.

Malatya’nın önemli caddelerinden Halep ve Aslantepe Caddelerinin yanı sıra Akpınar Meydanı düzenleme işlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Çakır, Akpınar Meydanını aslına uygun bir şekilde yeniden düzenlediklerini söyledi.

Caddelerimiz güzel bir görünüme kavuşacak…

 Çakır, “Halep Caddesi ile Aslantepe Caddesinde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımız şuan bu caddeleri kullanabiliyor. Üst yapı çalışmalarının bitmesiyle caddelerimiz güzel bir görünüme kavuşacak. Akpınar Meydanın da alt yapı çalışmaları şuan devam ediyor. Geçmişte Akpınar Meydanın da aslan figürlü çeşme vardı. Biz de Aslantepe Höyüğünden çıkan aslan figürü gibi 3’lü çeşme yapacağız. Malatya Çarşısı olarak kabul edilen Akpınar bölgesinde Bakırcılar Çarşısı dahil olmak üzere çalışmalarımız devam edecek. Buraların ihaleleri tamamlandı. Çalışmaların bitmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmaların bitmesiyle Malatya çok daha modern bir şehre dönüşecek” dedi.

Vatandaşlardan Başkan Çakır’a Teşekkür ve Tebrik…

Cadde esnafları ile vatandaşlar da Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Vatandaşlar, yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade ederek, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı tebrik ettiler." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız