SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günler Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2016-01-07 00:27:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Tokat ekibi TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin ilk yarısının son maçında TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ile sahasında karşılaşacak olan mavi kırmızılılar, zorlu müsabakadan galibiyetler ayrılıp hem 9'da 9 yapmak hem de ilk yarıyı 5 puan farkla kapatmak istiyorlar.

"Güzel günler bizi bekliyor"

İlk yarının son maçında sahalarında Tokat ekibi TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik Spor’u ağırlayacaklarını anımsatan defans oyuncusu İlknur Keleş, “Bu sezon ligde yolumuza namaglup olarak devam ediyoruz. İlk yarının son maçında ise erteleme maçımız olan TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik Spor’u ağırlayacağız. Zorlu bir doksan dakika bizi bekliyor. Biz, zorlu maçın hazırlıklarını aralıksız şekilde sürdürüyoruz. İnşallah diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da emeklerimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Bu maçı da alıp, önümüzde daha rahat bakmak istiyoruz” dedi.

bb9e0ac1-0cdd-4682-8075-1d1fb8fae80cTakım olarak bu sezon çok fazla emek verdiklerini vurgulayan Keleş, “Takım olarak çok başarılı bir ilk yarı sezonu geçiriyoruz. Grubumuzda bir maçımız eksik ve lider olarak yolumuza devam ediyoruz. 8’te 8 yaptık. Takım olarak bu sezon çok fazla emek verdik. Emeklerimizin meyvelerini alıyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha güzel günler bizi bekliyor. Bu sezon lider olarak Play-Off’lara kalıp, üst lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Kendi performansı hakkında da bilgiler veren Keleş, şunları söyledi: “Kendi performansımızı değerlendirmek gerekirse de, giderek yükselen bir forma grafiğim var. Geçen yıllara göre bakarsak, daha iyi bir İlknur sahada mücadele veriyor. Yinede bu benim gerçek performansım değil. İkinci yarıda kendi performansımın üzerine daha da koyarak ilerlemek istiyorum."

"Kendimize olan güvenimiz daha da artıyor"

İlk yarının son maçının zorlu geçeceğine vurgu yapan forvet oyuncusu Burcu Çakır ise ilk yarıyı namağlup tamamlayıp, ikinci yarıya da o şekilde başlamak istediklerini söyledi.

Takım olarak bu zorlu maçında üstesinden geleceklerini belirten Burcu Çakır, “İlk yarının son maçında kendi sahamızda TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik Spor’u ağırlayacağız. Çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Bu maçın çok zorlu olacağını düşünüyorum. Bununda üstesinden geleceğimizi biliyorum. Biz, takım olarak inanıyoruz. Bu sezonun ilk yarısını namaglup olarak kapatıp, ikinci yarıyı da lider olarak tamamlayacağımızı düşünüyorum. Lider takımın her zaman moralli olmak zorundadır. Bizim takımımızda morallerde üst seviyede. Futbolcunun kendine güveni artıyor” şeklinde konuştu.

Buse’nin milli takıma yükselme konusunu da değerlendiren Çakır; “Takım arkadaşım Buse milli takım kampına davet edildi. Sonuçta Malatya bayan futbol kulübünün alt yapısında yetişip ve bazı şeyleri başarıp milli takıma kadar yükselmesi insana tabi ki çok mutluluk verir. Öte yandan arkadaşımızın bu başarısı bizi takım olarak da çok gururlandırdı. Kendimde birkaç sene önce milli takım kampına gittim. Çok farklı bir duygu. İlerleyen zamanlarda inşallah büyükler kategorisinde bende milli takıma tekrar çağrılırım” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız