SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günler Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2016-03-07 02:03:15
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un teknik direktörü Muharrem Zeyno, Ovacık Belediye Ulaş Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, küme düşme gibi bir korkularının olmadığını kaydederek, "Bu göreve geldiğim zaman 44 Malatyaspor’un konumunun ne olduğunu biliyordum. Bunun bilincinde bu görevi üstlendik. Sporcu kardeşlerimiz geldiğimde biraz dağılmışlardı. Futbolcuların üzerlerinde uzun zaman arayla galip gelememenin vermiş olduğu bir baskı vardı. Hafta içinden bu yana futbolcu kardeşlerim ile bire bir görüştüm. Güzel bir şekilde motive ederek, Ovacık Belediye Ulaş Spor deplasmanına gittik. Maça çıkmadan öncede futbolcular azda olsa tedirgindi. Maçın ilk dakikasında Ovacık Belediye Ulaş Sporlu futbolcular ceza sahası içinde topa elle müdahale ettiler. Sonucunda penaltı kazandık. Bulduğumuz penaltı golüyle de, 1-0 öne geçtik. Moralli oyunumuzu sürdürüp, ikinci golü de bularak galip gelmesini bildik. Ama bu deplasmanda çok kötü şeylere maruz kaldık. Bizim çocuklarımız yine de bundan yılmadılar. Üst düzey mücadele ederek, galip gelmesini bildiler. Mutluyuz. Üç puanımız ile evimize döndük. Bu takım ateş hattında değil. Bundan sonra düşme gibi bir durumu olamaz. Güzel günler bizi bekliyor. Önümüzde şimdi önemli bir maç var. Lider ile kendi sahamızda oynayacağız. Oyuncularımız gayet üst düzey motive ile bu maça çıkacak" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız