SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günler Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2016-04-07 02:29:30
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Osman Fırat, güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi.

Fırat, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Rakip takım Play-Off’u hedefleyen bir takım. Bizimde kendimize göre bir hedefimiz var. Öncelikle alttaki rakiplerden uzaklaşmak istiyoruz. Balıkesirspor maçının çok zor geçeceğini biliyorduk. Ben, maçtan öncede bunu söyledim. Balıkesirspor maçına gelecek olursak eğer iyi mücadele ettik. Rakipte kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Pozisyonu bol bir maç olmadı ama rakibe pozisyon vermemek için mücadele ettik. Tabi rakipte bize pozisyon vermedi. Sedat ağçay’ın bireysel çabalarından golü bulduk. Galip geldik. Mutluyuz. Artık bu maçı geride bırakıp unutmamız gerekiyor. Önümüzde şimdi zorlu bir Şanlıurfaspor maçı var. Artık bu saatten sonra bu maça konsantre olacağız. Hedefimiz o maçtan da üç puanla ayrılmak. İnşallah o zorlu maçtan da üç puanla ayrılarak, taraftarımızı gülen yüzünü daha da güldürmek istiyoruz" dedi.

"SAHADA ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

Fırat, Malatya olduğunu ve Alima Yeni Malatyaspor için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getirdi.

Takımın başarısı için çok çalıştıklarını ve daha fazla katkı vermek istediklerini kaydeden Fırat, şunları söyledi: "Uzun süre oynamamıştım. Geçen senede bunun sıkıntısı yaşadım. Uzun süre oynamayınca tabi forma şansı gelince bazı sıkıntılar olabiliyor. Ben ona göre kendimiz hazır tuttum. Sonunda forma şansı geldi. Hocam formayı şansını bana verdi. Kendi açımdan bakacak olursak, iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Haftalardır da forma şansı buluyorum. Sahada elimden gelen mücadelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sahada herkes birbirine yardımcı oluyor. Her zaman şunu söylüyorum. Ben Malatyalıyım. Bu takım, bizim takımımız. Özellikle ben daha fazla şeyler vermek istiyorum. inşallah önümüzdeki maçlarda daha fazla katkı vermeye çalışacağım."

"BU SAATTEN SONRA KOLAY MAÇ YOK"

Fırat, ligde kolay maç olmadığını ifade ederek, "Ligde birbirinden zor maçlar var. Üst sırada Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar, küme düşmeme mücadelesi veren takımlarla oynuyor. Alt sıradaki takımlar birbirleri ile oynuyor. Yani bu saatten sonra kolay maç ya da skoru belli olacak maç yoktur. Bizimde önümüzde şimdi Şanlıurfaspor maçı var. O maçı aldığımız takdirde önümüzde nasıl bir fikstür olduğunu biliyoruz. Öncelikli hedefimiz Şanlıurfaspor maçı. Bu maçı alırsak eğer belki çok farklı hedefler düşünebiliriz. Üst sıralarla aramızda çok puan farkı yoktur. Öncelikle Şanlıurfaspor maçını kazanalım, daha sonra güzel günler bizi bekliyor" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız