SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günler Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci, güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi. 

İnegölspor maçı galibiyetiyle zirve yarışına yeniden ortak olduklarını ifade eden Değirmenci, Dardanelspor'u da sahalarından eli boş göndererek, çıkışlarını sürdüreceklerini dile getirdi. Değirmenci, İnegölspor maçı galibiyetinin camiadaki havayı değiştirdiğini belirterek, "İhtiyacımız olan galibiyeti İnegölspor deplasmanında aldık. Bu galibiyet camiadaki havayı değiştirdi. Bu olumlu havayla birlikte hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Cumartesi günü sahalarında Dardanelspor ile önemli bir maç oynayacaklarını ifade eden Değirmenci, "Futbolcularımızdaki istek ve hırs bizleri oldukça mutlu ediyor. İnegölspor maçında ortaya konulan futbolun, Dardanelspor maçında da devam edeceği inancındayız. Sahamızda oynayacağımız bu kritik mücadeleyi kazanıp, PTT 1. Lig hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR"

Değirmenci, kalan 7 haftada her maçın kendileri için final havasında geçeceğini kaydederek, bu süreçte taraftarların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Takımın moral ve motivasyona ihtiyacının olduğunu dile getiren Değirmenci, "Taraftarlarımız sezon başından bu yana takıma büyük bir destek verdi. Ancak özellikle iç sahada aldığımız olumsuz sonuçlar, taraftarlarımızın tepkisine neden oldu. Tabi ki taraftarlarımızın verdikleri tepkilerde haklılar. Ancak bu saatten sonra bunu bir kenara bırakıp, camia olarak kenetlenmeliyiz. Takımımızın moral ve motivasyona her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar, medya ve Malatya şehrinin birlik ve beraberlik içerisinde takımın arkasında durması gerekiyor. Ben inanıyorum ki, hep birlikte güzel günler göreceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız