SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günler Yakın"

0
Güncellendi - 2018-01-23 03:22:08
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Muhammed Çatar, yeni transferlerle birlikte daha güçlü bir takım olduklarını ifade ederek, güzel günlerin kendileri için yakın olduğunu belirtti.

Ligin 17.haftasında evinde Ordu ekibi Akkuş Belediye’ye 3-2 yenilen Malatya Büyükşehir Belediyespor’da sporcuların performansı teknik heyeti memnun etti. Grubun Play-Off iddiası olan güçlü ekiplerinden Akkuş Belediye karşısında iyi bir oyun ortaya koyan turuncu yeşillilerde yeni transferlerin performansları yüzleri güldürdü.

Yeni oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte hamle gücü artan Malatya Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Muhammed Çatar, bundan sonraki sürecin kendileri için daha iyi olacağını ifade etti.

Çatar, Atatürk Spor Salonu’nda oynadıkları Akkuş Belediye müsabakasında kendilerini yalnız bırakmayan ve salonu dolduran taraftarlara teşekkür ederek, “Maçta bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Son yılların en kaliteli taraftar sayısı en yüksek maçıydı. Yeni takımızdan umutluyuz” dedi.

Akkuş Belediye’nin grubun güçlü ekiplerinden olduğunu dile getiren Çatar, “Rakibimiz Play-Off için oynayan bir ekipti. Bu anlamda ligin en iyi takımlarından birisiydi. İyi mücadele ettik ve 1 puan alabildik. Şunu söyleyebilirim ki güzel günler yakın” ifadelerini kullandı.

Çatar, Akkuş Belediye karşısında yeni transferlerin ilk kez oynadığını kaydederek, şunları söyledi: “Takım olarak daha yeni yeni toparlanıyoruz. Takımımız oturmaya başladı. Takımımızın oturmasıyla daha iyi olacağız. Bundan sonra oyunumuzun üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz. Daha iyi işler yapacağız.”

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 18.haftasında 24 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Palandöken Belediye ile karşılaşacak. Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka 14.00’da başlayacak.

Turuncu yeşilliler, ligin 19.haftasında ise 28 Ocak Pazar günü Malatya Atatürk Spor Salonu’nda 14.00’da 1920 Maraşspor’u konuk edecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız