SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günler Yaşanacağına Eminim"

0
Güncellendi - 2016-03-30 19:27:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor'un Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, takımın antrenmanını ziyaret etti. Takımın son durumu ve yeni yapılan antrenman sahaları hakkında bilgiler alan Başkan Çakır, "Gelecek seneler için büyük hedefler ve sağlıklı hedefler koymalıyız" dedi.

Başkan Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulübü eski Başkanı Ertan Mumcu ile birlikte Orduzu Pınarbaşı'nda takımın antrenmanını ziyaret etti.

Yeni yapılan sahalarla ilgili detaylı bilgiler alan Çakır, AYMS Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca ve takımın sportif direktörü Ali Ravcı'dan takımla ilgili bilgiler aldı.

Teknik direktör İrfan Buz ve futbolcularla da bir araya gelen Çakır, "Yapımı bayağı geciken bir sahaydı. Burası daha önce yapılması ve faaliyete geçirilmesi gerekiyordu. Dolgu çalışmaları ve bazı sıkıntılardan dolayı bu sahamız biraz gecikti. Şuanda takımımız antrenmanlarını burada yapıyor. Dolayısıyla güzel bir saha oldu. Süper lig takımına yakışacak bir antrenman sahası oldu. Bizlerde ilk antrenmana açıldığı zaman hem gelip burayı görmek istedik, hem de futbolcu kardeşlerimize destek olalım dedik" ifadelerini kullandı.

"ARZU ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ"

Çakır, takımın arzu ettikleri yerde olmadığını kaydederek, şunları söyledi:

"Özellikle bugün ki ziyaretimizin amacı ise futbolcu kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik olduğunu belirmek istiyorum. Takım geneli iyi futbol oynuyor. Oynanan futbol seyircilerimizi ve bizleri tatmin ediyor. Bununda sonuçlara yansıması önemli. Puan durumuna baktığımız zaman arzu ettiğimiz yerde değiliz. Bu sene biraz sonuçlara nazar ettik. Bizim ilk öncelikli hedefimiz ligde kalmak ve daha sonra Play-Off’lara kalmaktı. Bir takım için Play-Off’lar da ciddi bir tecrübedir. Gelecek seneler için büyük hedefler ve sağlıklı hedefler koymalıyız."

"İYİ SONUÇLAR ALARAK, LİGİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Başkan Çakır, gelecek sezon için takımdan umutlu olduğunu ifade ederek, "Milyonlarca insanın umudu olan bir takımdan bahsediyoruz. Bizde dolayısıyla takımımızı el üstünde tutmamız gerekiyor. en iyi imkanları sunmamız gerekiyor. Bütün Malatyalıların takıma sahip çıkması gerekiyor. Kenetlenmemiz gerekiyor. İş adamlarımızın ve sermaye sahiplerimizin katkı sağlaması gerekiyor. Takımın alt yapısının iyileştirilmesi gerekiyor. Olaya bir bütün olarak bakmak gerekiyor. Malatya’yı gelecekte güzel günlere taşıyacak bir takımımız var. Eksikliklerimiz tabi ki var. Ama bunları tamamlayacak zamanımızda var. Ben inanıyorum Alima Yeni Malatyaspor’un omurgasını bu sene oluşturduk. Gelecek yıl için ben takımdan gayet umutluyum. Amacımız takımımızın başarılı olmasıdır. Bugüne kadar katkı ve desteğimizi sağladık. Gerek yönetimi gerekse teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Kalan son maçlarımızda iyi sonuçlar alarak, ligi tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TAKIM İYİ FUTBOL OYNUYOR"

Çakır, puan olarak istedikleri yerde olmasalar da, futbol olarak takımın iyi bir yerde olduğunu kaydederek, " Takıma şahsi bakışım ise takım iyi futbol oynuyor. Mağlup olsak bile futbolcu kardeşlerimiz maçlarda canla ve başla mücadele ediyor. O yüzden bir şey zorumuza gitmiyor. Ama takım diri olmayınca üzülüyoruz. İyi oynamadan kazansak bile aldığımız puanlar içimize sinmiyor. Hakkı ile yenelim diyorsunuz. Herkesin gönlünde bu kavram vardır. Biz iyi bir takım olduk. Herkes takıma sahipleniyor ama maddi olarak biraz geri kalıyoruz. Maddi olarak ta sahiplenirsek, bu takım ciddi yerlere gider. Puan olarak umduğumuz yerde değiliz ama futbol olarak iyi bir yerdeyiz" diye konuştu.

BUZ: "DOĞRU İŞLER YAPACAĞIZ"

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Futbolcu kardeşlerimiz ve kulübümüz adına Başkan Ahmet Çakır’a bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Baktığınız zaman çok önemli iki tane saha yapılmış. Elinden gelen her şeyi yapan bir Belediye Başkanımız var. elinize böyle şeyler geldiği zaman sizde çitayı yükselteceksiniz. Elinizdeki malzeme iyi olursa, çitada yükselir. Ben teknik adam açısından burada olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. İstediğimiz puanları belki alamadık ama iyi bir takım olmayı başardık. Şehrimiz ile birlikte iyi bir kenetlenme imkanı bulduk. Tabi ki biz futbolcu, teknik ekip ve kulüp olarak sonuçları getirmek zorundayız. O sonuçları da yavaş yavaş getiriyoruz. Bu anlamda bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Başkan Adil Gevrek’te elinden geleni yapıyor. Ona da çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın buraya gelmesi bizi motive ediyor. gerçekten bu çok önemli bir durumdur. Bu hafta çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. İnşallah kalan tüm haftalarda alabileceğimiz kadar puanları alıp, doğru işler yapacağız" dedi.

MUMCU: "BELEDİYE OLARAK PROFESYONEL VE AMATÖR TAKIMLARA DESTEK OLUYORUZ"

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulübü eski Başkanı Ertan Mumcu, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak profesyonel ve amatör kulüplere destek olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bir Malatyalı olarak ve eskiden bu kulübün Başkanlığını yapmış biri olarak, Başkanımız Ahmet Çakır’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 2009’dan bu yana Malatya Büyükşehir  Belediyesinin amatör takımlara ve profesyonel takımlara yaptığı destek ortada. Biliyorsunuz Yeşiltepe 53-54 takıma hizmet eden bir sosyal tesis yaptık. Bir ay öncede bütün amatör takımlarına malzeme desteklerimiz oldu. Başkanımızın spora çok önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Tüm Malatyalıların şehrin bütün unsurları ile bütün takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Tekrardan Başkanımıza teşekkür ediyoruz."

KARACA: "BİZİM İÇİN GEREKLİ OLAN BU SAHALAR TAMAMLANDI"

AYMS Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca da, " Belediye Başkanımıza ve eski kulüp Başkanımız Ertan Mumcu’ya bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. gerçekten bize gerekli olan bir sahanın yapımını bitirdik. Bu anlamda Belediye Başkanımız bir tane değil iki tane antrenman sahasını bize layık gördü. Bu anlamda hem yönetimim adına hem de şahsım adına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve Ertan Mumcu’ya çok teşekkür ediyorum. Bir laf vardır: 'Eşek ölür, kalır semeri. İnsan ölür, kalır eseri.' Kendileri uygun görürse eğer bu antrenman sahalarına, Ahmet Çakır ve Ertan Mumcu’nun isimlerini vermek istiyoruz" diye konuştu.

Ziyarette Çakır, futbolcularla sohbet ederek, tatlı ikramında da bulundu.

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi

a2

a3

a4

d728efe4-6163-4ba0-b696-0dbf050f68ad

f29131e7-3be3-4920-88db-97897faf6ced

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ABDULLAH YILMAZ (7 yıl önce)
    Balıkesiri yenin Şanlıurfa spora Denizliye yenildiğiniz gibi yenilin.oda düşme potasında çünkü...Denizli maçında bir anlaşma yoksa o takım neden sahada yoktu.ben suizan etmek istemiyorum ancak.sanki bilerek yenildik.Şanlıurfa içinde aynışeyi düşünüyorum.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (7 yıl önce)
    Biri bu denizli maçının hatır şikesiyle mi maçı sattınız onun cevabını verinn
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    başkan çakır takım ile daha fazla ilgilenmeli.. bu güne kadar ki destekleri için başkan çakıra teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan Atabay (8 yıl önce)
    Sahanın yapımda emeği geçenlerden Allah razı olsun, hepsine ayrı ayrı teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla