SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Günleri Tekrar Yaşamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-03-13 17:28:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Erkan Kaş, MKE Ankaragücü karşılaşmasını kazanarak, güzel günleri tekrar yaşamak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Kaş, takımdaki kötü gidişatla ilgili, "Çok iyi bir çıkış yakalamıştık, bunu ikinci yarı sürdüremedik. Göztepe karşısında aldığımız galibiyetle ikinci yarıya da iyi başlamıştık ama ondan sonra kötü bir gidişat oldu. Önemli olan bu dönüm noktalarından iyi sıyrılmak. Şuan onu yapamadık ama çalışıyoruz. Ankaragücü maçına takım olarak kitlendik. İnşallah dönüş maçımız olacaktır.

Kaş, bir gazetecinin takımda Ertaç Özbir ve Murat Akça'nın kadro dışı bırakılması ile ilgili sorusuna, "O hocalarımızın ve yönetimin kararı yapacak bir şey yok. Biz de saygı duyuyoruz. Takım içinde arkadaşlık ortamı gayet güzel. Çok iyi maçlar oynadık, seri galibiyetler aldık ve takım olduk. Şimdi kötü gidişte de takımız, aynı ekip ve aynı futbolcular. Sadece galibiyet alamadığımız için olumsuz bir hava var. Bunu da tersine çevirmemiz gerekiyor" cevabını verdi.

Ankaragücü maçıyla kötü gidişattan dönüş yapmak istediklerini belirten Kaş, "Çok iyi bir seri yakalamıştık. Taraftarımızın da bize olan güvenleri artmıştı. Kötü bir gidişatımız var. Ankaragücü maçıyla hem taraftarımızı hem de kendimizi potaya sokmak ve güzel günleri tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bence hiç uğraşma,bırak dağınık kalsın.haftalardır hep aynı teraneyle milleti uyutuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (5 yıl önce)
    Senin oynadıgın maçları hep kaybettk. biraz dinlensen iyi olur ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sen bu oyununu oynadın müddet biraz zor Erkancım ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (5 yıl önce)
    Sana zahmet olacak ağam oynayın artık
    0
    0
    Yanıtla