SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Haftalar Bizi Bekliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:14:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Vedat Kapurtu, güzel günlerin kendilerini beklediğini ifade ederek, kimsenin moralini bozmaması istedi. 

1461 Trabzon maçı sonrası soluğu yayıncı kuruluşun canlı yayın aracında alan Kapurtu, maçın son anlarında yaşanan pozisyonu izlemişti. Kapurtu, o pozisyonla ilgili olarak, "Top çizgiyi geçti" dedi.

Başarılı eldiven, takımın yavaş yavaş oturduğunu ifade ederek, "Kendi sahamızda güzel bir başlangıç yapmak istiyorduk. Mücadele oyunu şeklinde geçen maçın kazananı olmak istedik, oda olmadı. Takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Skor olarak sahada istediğimizi elde edemedik. Ligde henüz bu ilk maç. Bu maça bakıp, diğer maçlar hakkında konuşamayız. Takım yavaş yavaş oturuyor. Bu zorlu karşılaşmada birde penaltı kaçıran taraf olduk. Penaltıyı atabilseydik, ligdeki ilk puanımız ile tanışacaktık. Ama nasip diyorum. Önümüzde oynanmamış birçok hafta var. Kimse moralini bozmasın, güzel haftalar bizi bekliyor" diye konuştu. 

Bir basın mensubunun 90+2 dakikada kale çizgisi üzerinden çıkarıldığı gerekçesiyle verilmeyen golün, çizgiyi geçip geçmediği sorusu üzerine, Kapurtu, ‘Bana göre top çizginin tamamını geçti. Maç sonunda bende gelip tekrar izleme fırsatı buldum. Topun, çizgiyi geçtiği görülüyor” cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız