SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Hizmetler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:49
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 

Kabakaş, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Köy Garajı ve Niyazi Mısri Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Kabakaş, yerel seçimlerde destek istedi.

Abuzer Kabakaş, daha sonra Çelikhanlılar Derneğini ziyaret etti. Kabakaş, ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Malatya’mız büyükşehir oldu. İki de merkez ilçe oluştu. Bizde Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduk. Sınırları oldukça genişleyen Yeşilyurt ilçemize ekibimizle birlikte göreve talip olduk. Hizmete susamış ve birçok yatırım isteyen bu bakir ilçemize güzel hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.

Çelikhanlılar Derneği Başkan Vekili Abdullah Yaman ise Kabakaş’a seçim sürecinde başarılar dileyerek, “Başkanımızın belediyecilik tecrübesini biliyoruz. Kendisini yakinen de tanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kabakaş, daha sonra Yol-İş Sendikası Malatya Şubesini ziyaret etti. Kabakaş, buradaki konuşmasında şunları söyledi:

“Çok uzun süredir belediyecilikte tecrübeler edindik. Bu tecrübelerimizi Yeşilyurt ilçemizi ileri seviyelere taşımak için kullanmak istiyoruz. Bu nedenle göreve talip olduk. Nasip olur görev bize verilirse, Yeşilyurt’u projelerimizle ileri seviyelere taşıyacağız.”

Yol-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Mustafa Sülü de Kabakaş’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, “Gönlümüz başkanımızdan yana. Abuzer Bey belediyecilik konusunda deneyimli bir isim. Yeşilyurt Merkez İlçemizin sahası genişledi. Bu nedenle güzel projelere ihtiyacı var. Başkanımızın da bu anlamda Yeşilyurt için güzel projeleri olduğunu öğrendik” ifadelerini kullandı.

Kabakaş, seçim çalışmaları kapsamında Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni  deziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kabakaş, “Malatya’mız büyükşehir oldu. Dolayısıyla merkez ilçe olan Yeşilyurt’umuzun sınırları oldukça genişledi. Bu anlamda da ilçenin yeniden planlanması ve doğru adımın atılabilmesi için bir ekip ruhuyla, belediyeciliği bilen biri olarak hizmet yolunda tercih kullandık. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çalhan ise Kabakaş’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bu şehirde şahsiyet, kimlik sahibi ve kaliteli insan yetiştirme noktasında gayretlerimiz var. Tabi bunun yanında kente dair yapılabilecek çalışmaları ve belediye faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Artık Malatya büyükşehir oldu. Büyükşehir, büyük bir sorumluluk getiriyor. Tabi beraberinde büyük imkanlarda var. Böyle büyük bir şehrin beraberinde birbirinden farklı nitelikli aday adaylarının olması da şehrin sakinleri olarak bizleri sevindiriyor. Umarız Malatya için en iyisi olur. Ve hakikaten Malatya’ya katkı sunacak, değer katacak arkadaşlarımız göreve gelirler” diye konuştu.

Abuzer Kabakaş, daha sonra Eski Şire Pazarı, Balıkçılar Pazarı ve Yeni Cami yanında bulunan esnafı ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız