SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Hizmetler Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2018-01-13 01:44:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, bazı daire başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Malatya Down Sendromlular Derneğini ziyaret etti.

Malatya Down Sendromlular Derneği Başkanı Mehmet Ilkım yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız zaman zaman düzenlemiş olduğumuz sosyal etkinliklere canı gönülden destek olmaktadırlar. Malatya’da bizim ulaşamadığımız Downsendromlu çocuklarımızın bize ulaşmalarını ve düzenlemiş olduğumuz sosyal etkinliklerden onlarında faydalanmalarını istiyoruz. Dernek olarak yapmış olduğumuz sosyal etkinliklerde Belediyemizi her zaman yanımızda görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

MalatyaBüyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Down Sendromlular Derneğimiz çocuklarımızın yeteneklerinin tespit edilmesi, çocuklarımıza gerekli eğitimlerin verilmesi noktasında birçok proje hayata geçirmektedir. Yerel yönetimler olarak bizlerde elimizden geldiği kadar bu projelerin içinde olmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Başkan Çakır, “Eğitime çok çabuk cevap veriyorlar ve adapte oluyorlar. Sporda almış oldukları başarılar bunun en büyük göstergesidir.  Malatya’da gerçekten derneklerimizin ve yerel yönetimlerimizin gayretleri ile güzel çalışma ve hizmetler yapılmaktadır. Dernek Başkanımıza ve yönetimine yapmış oldukları güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız