SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Hizmetlere İmza Atmışlar"

0
Güncellendi - 2020-12-01 03:20:41
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçe ziyareti sırasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın Mamüskan bölgesinde bulunan şantiyeye giderek, çalışanları ziyaret etti. Başkan Gürkan, özverili ve gayretli çalışmanın bir ibadet olduğunu belirtti, çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Malatya merkez ve ilçelerde yaptığı çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Merkez ve ilçelerde yaşayan vatandaşlara hizmetin daha hızlı ulaşması adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye ekiplerini uygulamanın bulunduğu sahada ziyaret eden Başkan Gürkan’a, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve ilgili Şube Müdürleri eşlik etti.

Yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Başkan Gürkan, sahada 7/24 görev yapan personellerin istek ve taleplerini de dinledi. Malatya genelinde birçok noktada şantiyeler kurarak en iyi hizmeti üretmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin genelinde asfalt çalışması yapmaktayız. Bu çalışmaları yaparken zamandan kazanmak için ilçelerimizde şantiyeler kurarak hizmetin daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza ulaşmasını sağlıyoruz. Pütürge ilçemizde çalışan personellerimizde güzel hizmetlere imza atmışlar. Burada yapılan çalışmaların yansımalarını sahada yol genişletme çalışmaları, asfalt çalışmaları olarak görmekteyiz. Arkadaşlarımızın bu özverili ve gayretli çalışmaları bir ibadettir. Bu güzel çalışmaları gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız