SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Hizmetleri Hep Beraber Yaparız"

0
Güncellendi - 2016-06-19 19:33:08
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Mustafa Toprak'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, " Burada güzel hizmetleri hep beraber yaparız diye düşünüyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberinde AKP İlçe Başkanı Osman Güder, Malatya Valisi Mustafa Toprak'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gürkan, "İzmir büyük bir il olması münasebetiyle büyükşehir olarak güzel bir şehir. Umarım burada güzel hizmetleri hep beraber yaparız diye düşünüyorum. Sizin gelmenizle birlikte Malatya yeni bir şevk ve heyecan kazandıracağı kanaatindeyim. Netice itibariyle sizin bekraundunuza baktığımda hep başarılı sayfaların dolu olduğunu gözlüyoruz. İnşallah Malatya'ya da bu başarılı sayfalar eklenir diyorum.Tekrar sizlere hoş geldiniz, hayırlı olsun diyorum" dedi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi ilçesinin Türkiye'nin özü olduğunu söyledi. Vali Toprak, "Başkanımla ilk defa İzmir'de fuar münasebetiyle karşılaştık. Dolayısıyla  kalbi bir gönül bağı var. Malatya'yla olan gönül bağı ve başkanımızla oluştu. Dolayısıyla burada çalışacak olmaktan hakikaten büyük onur duyuyorum. Malatyalıya ve Malatyalı kardeşlerimize ve Malatya'ya hizmet etmek bizim için  görevdir ve o görevde tebliğ edilmiştir. İmkanlarımız ve kabiliyetlerimiz doğrultusunda elimizden ne geliyorsa, gerek idarenin kamu kurumlarının iyi çalıştırılması adına, gerek kamu kurumları ile yerel yönetimlerin belediyelerimizin diyaloglarının ve imkan paylaşımının daha iyi bir noktaya gelmesi adına, gerekse yapılacak ve yapılabilecek projeler için pozisyonumuz itibariyle katkı sağlayacağımızı her zaman hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Battalgazi Malatya'nın özü. Türkiye'nin de özü.Bir şehre girdiğinizde şehrin kimliği ve kültürünü ve durumunu yansıtıyor  çevre. Hakikaten bu anlamda insanın pozitif içerisine geliyor. Burayı diğer yerlerden ayırıcı bir özellikler farkı var.Girdiğinizde şehir yüzünüze gülümsüyorsa, gülümsemede öyle olur. Kent mobilyası dediğimiz yerler yenileniyorsa, yıpranmamışsa bu böyledir" diye konuştu.

Bülten

bgz1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız