SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel İşin Yanında Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:08:39
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ve partililer, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, "MHP İl Başkanlığı olarak yapılan her güzel işin yanında olacağız. Çünkü bizler Malatya’da yaşıyoruz. Yaşadığımız ortamda güzel şeyler olması hepimizi mutlu eder. Sizler devleti temsil eden birinci kişisiniz. Milliyetçi Hareket Partisi önce milletim, devletim sonra partim diyen bir partidir. Devleti temsil edenler bizim için öncelik arz ediyor. Bu vesileyle Malatya il teşkilatı olarak şimdiye kadar davrandığımız gibi bundan sonra da devletin daha iyi bir yönetim şekli alması ve daha iyi bir şekilde Malatya’yı idare etmesi için elimizden gelen gayreti sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Vali Vasip Şahin de, "1992 yılında Malatya’dan ayrıldım ve bir daha gelmek kısmet olmadı. Kısmet bugün neymiş. Tabi o günden bugüne Malatya ile ilgili kafamda bir kanaat vardı. Malatya o günlerden farklı bir Malatya. Pütürge’den görünen Malatya ile içinde bulunduğumuz Malatya tabi ki daha farklı. Malatya’yı yeniden öğrenme aşamasındayız. Malatya’da bir dinamizm var, herkesin bir şeyler yapabilme azmi var. Gerek sivil toplum kuruluşları olsun, gerek siyasiler olsun, vatandaşlarımızda da var. Bu da beni hem mutlu ediyor hem de cesaretlendiriyor. Malatya’da inşallah daha güzel işler yapacağız" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız