SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel İşler Başardık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:33
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un antrenörü Şerif Fırat, verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ederek, hazırlık maçlarıyla eksiklerini tamamlayıp, lige iyi başlamak istediklerini söyledi. 

İyi bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "25 günlük bir çalışmamız oldu. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Nevşehir’de 4 hazırlık maçı daha yapmıştık. Önceki günde Elazığ Yolspor ile karşılaştık. Nevşehir’de bütün oyuncularımızı yakından izleme imkanı bulduk. İlk kez de kendi evimizde özel bir karşılaşmaya çıktık. Eksikliklerimizi yerleştirmeye çalıştık. Yeni Malatyaspor’da 6 tane futbolcu kadromuza dahil ettik. 6 futbolcumuzun da alt yapıları çok iyi olan futbolcular. Bu konuda şanlıyız. Çok akıllı ve sisteme dayalı bir çalışma yapmışlar. Tüm oyuncularımızla birlikte lige hazırlanıyoruz" dedi.

"HAFTALAR İLERLEDİKÇE TEMPOMUZU YAKALAYACAĞIZ"

Fırat, hazırlık maçları kapsamında eksiklerini gördüklerini ve lige kadar hazır hale gelmeyi planladıklarını ifade etti.

Sezon hazırlıklarını çok verimli geçtiğine değinen tecrübeli teknik adam, "Yeni bir ekibiz. Bir süreçten geçtik. Alt yapısıyla ve üst yapısıyla çok güzel işler başardık. Bizlerde yıllardır Malatya’da çalışan bir teknik direktör olarak, Malatya’da güzel işlere imza atmak için buradayız. Hazırlık maçlarında tempomuz biraz düşüktü. Haftalar ilerledikçe o tempomuzu tekrar yakalayacağız. Bu takımda oynayan futbolcuların hepsi Malatyalı. Malatya Yeşilyurtspor Malatya’nın alt yapı takımı olacak. Bundan sonra ligin ilk maçına hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Fırat, Elbistan Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını anımsatarak, "Lige çok güzel bir şekilde hazırlanıyoruz. Hafta sonu kendi grubumuzdan Elbistan Belediyespor ile bir hazırlık maçımız daha olacak. Sezon öncesi son hazırlık maçımız olacak. Çünkü maç haftasına giriyoruz. Kilis maçı öncesi teknik ve taktik açıdan çalışmalarımızı tamamlamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Lige 3 puanla başlamak istediklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Kilis Belediyespor takımı bir il takımı. Biz kampta 3 tane il takımıyla oynadık. İl takımları çok büyük bütçelerle hazırlanıyorlar. Kilis maçında önlemlerimizi en iyi şekilde alacağız. Ligin ilk maçında galip gelerek güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız