SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Maçtı, Kutluyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:22:22
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, herkesin Yeni Malatyaspor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi. 

Yeni Malatyaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının tamamını protokol tribününde izleyen Ağbaba, stat çıkışı gazetecilere açıklamada bulundu. 

Ağbaba, fırsat buldukça Yeni Malatyaspor'un maçlarını izlemeye çalıştığını belirterek, "Yeni Malatyaspor çok iyi mücadele etti. Ben umuyorum, lig sonunda da birinci olur ve bir üst lige çıkar. Güzel bir maçtı. Kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi. 

"UMARIM BİR ÜST LİGE ÇIKAR"

Yeni Malatyaspor'un bir üst lige çıkmasını dilediklerini ifade ederek, "Bizim görevimiz Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmak. Malatya'da yaşayan herkesin de görevi budur. Siyaset yapan herkesin görevi Malatya'ya sahip çıkmaktır. Malatya, sadece Malatya'da yaşayan insanlar için değil, Türkiye genelindeki bütün insanlar için önemli. Yeni Malatyaspor, tüm Türkiye ile aramızda bir köprü görevi görüyor. Türkiye'deki Malatyalıları birleştiren, herkesin ortak paydası. O nedenle siyaset yapanların, sivil toplum kuruluşlarının ve Malatyalıların Yeni Malatyaspor'a sahip çıkması gerekiyor. Bizde elimizden geldiği kadar TBMM'de Yeni Malatyaspor'a karşı yapılan haksızlıkları gündeme getirmeye çalışıyoruz. Umarım bu haksızlıklar bir daha yaşanmaz. Umarım Malatya'ya dokunan biri, başına ne geleceğini bilir. Biz bunların takipçisi olacağız. Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tabi yerel yönetimlerin ve iş adamlarının da Yeni Malatyaspor'a sahip çıkması önemli. Umarım sezon sonunda Yeni Malatyaspor iyi bir yerde olur. Bir üst lige çıkar ve yeniden iyi günlerine döner" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız