SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Malatya İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya milletvekili aday adaylarından İnşaat Mühendisi Mehtap Kırçuval Şahin, Malatya’daki ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası ile Battalgazi ilçesini de ziyaret etti.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Mehtap Kırçuval Şahin’e çalışmalarında başarı diledi. Erkoç, “Bu yarışta Mehtap hanıma başarılar diliyoruz. Malatya’nın sorunlarını, Malatya’daki idarecilerimizle ve siyasilerimizle takip edebiliyoruz. Hep birlikte koşturarak çözmemiz gerekiyor. Önümüzdeki dönem Ankara’ya gidecek milletvekili arkadaşlarımızı rahat bırakmayacağız.” Dedi.

Mehtap Kırçuval Şahin de, “Güzel Malatya için, gelecek için çalışacağım” dedi.

Eski kaymakam ve üst düzey bürokratlardan Atilla Şahin’in eşi olan Mehtap Kırçuval Şahin, Battalgazi ilçesi belediyesini de ziyaret etti ve başkan Selahattin Gürkan ümrede olduğu için vekalet eden Mehmet Karabay’ya görüştü. Mehtap Şahin Kırçuval, “Battalgazi benim için tarihi ve kültürel değerleriyle önem arzediyor.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız